Pixum logo
020 22 55 122Klantenservice
Inloggen

100 x 150 cm

  Wanddecoratie foto op canvas voorkant vrijstaand
  Deze afbeelding is een voorbeeld.

  Foto op canvas

  Maat: 100×150 cm

  5.0 (2) Reviews

  Formaat: 3:2

  Productbeschrijving

  Een levensgrote foto of een panoramakunstwerk dat de hele muur bedekt: op het grote canvas van 100x150 cm komen natuurwonderen of skylines nog indrukwekkender over. Dankzij de hoogwaardige printmethode worden jouw foto's haarscherp gedrukt, waardoor het net voelt alsof je het afgedrukte moment opnieuw beleeft. Naast de uitstekende kwaliteit is ook het lichte gewicht van deze wanddecoratie opvallend. Met de passende wandbevestiging kan jouw creatie gemakkelijk en aan bijna alle muren bevestigd worden.

  Materiaal: linnen mix
  Materiaalsterkte: 4 cm houten spieraam
  Kwaliteitskenmerk: het canvasdoek wordt met de hand op het spieraam gespannen
  Printmethode: professionele inkjet

  Tip: Pixum Foto's op canvas wegen nauwelijks iets en zijn daarom ideaal voor lichte muren, zoals bijvoorbeeld in oudere gebouwen. Dit betekent dat ze ook in extra grote formaten geschikt zijn om aan bijna elke muur opgehangen te worden.

  Canvas is een weefsel gemaakt van natuurlijke vezels, zoals katoen, dat op een stevig houten spieraam wordt gespannen. De doeken met een hoge kwaliteit worden gekenmerkt door een katoengehalte van meer dan 50%. De canvasdoeken van Pixum bestaan voor 65% uit katoen en voor 35% uit polyester en worden in Europa geproduceerd volgens de beste normen. De fijne linnenstructuur en de matte look geven je foto een schilderijachtig effect.

  Dankzij onze professionele inkjet printmethode met 12 kleuren straalt jouw canvas van de muur door de briljante kleuren en ziet je foto er hoogwaardig uit. De inkjet printmethode is een inkjettechnologie waarbij individuele kleurdruppels op een printmateriaal wordt gespoten zonder het oppervlak aan te raken. Hierdoor kunnen we printresultaten in een bijzonder hoge resolutie realiseren.

  Voor onze spieramen gebruiken we echt dennen- en vurenhout uit duurzame bosbouw, wat zorgt voor hoge stabiliteit en een lange levensduur. Je foto op canvas wordt op een spieraam (frame) met een dikte ca. 2-4 cm gespannen. Dit betekent dat ca. 3-5 cm van je foto wordt omgevouwen. Let er bij het ontwerpen van het canvas op dat er zich geen belangrijke elementen van je foto in dit uitvouwgebied bevinden.

  Klanten-reviews: Foto op canvas

  5.0 (2 reviews)
  5 Ster(ren)
  100 %
  4 Ster(ren)
  0 %
  3 Ster(ren)
  0 %
  2 Ster(ren)
  0 %
  1 Ster(ren)
  0 %
  Naar verificatie van klantenreviews
  Willemien22.06.2016

  “Heel mooie kwaliteit. Heel mooie kleuren. Het verschil valt enorm op als je vergelijkt met goedkopere uitvoeringen die je bij vrienden soms ziet.”

  Verder lezen
  Pim25.04.2016

  “Fantastische super vergrote weergave van dierbare herinnering. Zeer goede kwaliteit en heel blij mee.”

  Verder lezen

  Tips & Inspiratie

  Wanddecoratie op canvas collage met zomerfoto's

  Zelf een fotocollage ontwerpen

  Maak snel en gemakkelijk een gepersonaliseerde fotocollage van je mooiste foto's op een materiaal naar keuze - eventueel met bijpassende tekst en achtergrond.

  Foto op canvas met lentebeeld in ambiance

  Foto's op canvas in één overzicht

  Ontdek de eigenschappen en voordelen van de Pixum foto op canvas - van de beste kwaliteit tot de grote keuze aan formaten.

  Verlichte foto op canvas met een foto van een besneeuwd huis

  Verlicht je foto op canvas

  Laat je foto op canvas stralen! In onze DIY tip geven we je een makkelijke tutorial om je Pixum Foto op canvas in het juiste licht te zetten.