Foto op canvas voor opa en oma

Is je opa of oma binnenkort jarig? Of vieren ze misschien hun trouwdag? Wat is er leuker dan een prachtige foto van jou op een groot linnen doek? Nooit hoeven je opa en oma meer te zoeken naar dat ene leuke fotootje in hun portemonnee waar jij breedlachend op staat. Vanaf nu hang jij levensgroot in de woonkamer!Foto op canvas makenWanneer je een foto wilt laten afdrukken op een linnen doek, kijk je het best naar de grootte van het bestand. Wil je een mooi scherp afgedrukte foto, dan is een foto van minimaal 250 KB het meest geschikt. Als je met je rechtermuisknop op de foto klikt, zie je ?eigenschappen? staan. Je ziet dan direct of jouw foto 250 KB groot is. Wil je nog wat aan je foto veranderen? Dan kun je je foto nog bewerken. Er bestaan verscheidene fotobewerkingsprogramma's waarmee je gratis je foto kunt aanpassen totdat hij helemaal naar je zin is. Je foto wordt zo nóg professioneler.

Heb je een prachtige actiefoto van jezelf op het voetbalveld? Of een leuke verjaardagsfoto waar jij samen met je opa en oma op staat? Download vandaag nog jouw favoriete foto en wij drukken hem precies op de manier zoals jij het wilt. In zwart-wit of in sepia bijvoorbeeld. Ook kunnen we meerdere foto?s afdrukken zodat je een soort collage krijgt. Natuurlijk kunnen we je foto ook in kleur afdrukken.

In plaats van één groot linnen doek kun je bijvoorbeeld ook allemaal kleine canvasdoekjes bestellen. Heel leuk om verschillende portretten, vakantiefoto?s of mooie bloemen- en dierenfoto?s als een collage bij elkaar te hangen. Als je foto bij ons binnenkomt, bekijken we eerst of hij voldoet aan onze eisen. Als dat zo is, gaan we kijken hoe we hem het beste kunnen uitsnijden. Het zou namelijk jammer zijn als de verhouding niet helemaal klopt. Als we hierover twijfelen, nemen we even contact met je op. Als je ervoor kiest om je foto af te drukken met een speciaal effect, laten we je altijd eerst een voorbeeld zien van hoe het wordt. Eventuele rode ogen kunnen we voor je verwijderen.

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »