Tekstgebruik foto op canvas

Een canvastekst is een prachtige decoratie voor je woonkamer, bureau, slaapkamer of zelfs de babykamer. Je kan zelf de teksten verzinnen. Je kan een gedicht maken, een spreekwoord gebruiken of gewoon losse woorden.

Foto op canvas maken

Foto op canvas tekstgebruik

Doe mee met de trend. Het is vandaag de dag helemaal hip om een canvas van een mooie spreuk ter decoratie in je woning op te hangen. Het liefste nog met een fraai motief als achtergrond. Een canvastekst is een prachtige decoratie voor je woonkamer, bureau, slaapkamer of zelfs de babykamer. Dit hoeft niet te duur te zijn en je hoeft niet eens de deur ervoor uit. Bij Pixum maak je heel eenvoudig zelf een canvasfoto. Voeg met een fotobewerkingsprogramma een inspirerende tekst toe aan een eigen foto en bestel deze. Binnen een paar dagen heb je een prachtig kunstwerk in huis.Foto op canvas makenJe kan ook een afbeelding laten afdrukken die goed met de tekst samengaat. Waardevolle herinneringen kan je zo vastleggen en worden zodoende een blikvanger voor je huis. De canvasdoeken die gebruikt worden, zijn van hoge kwaliteit. Je tekst en foto worden digitaal in volledige kleuren op het doek geprint. Wanneer Pixum jouw canvasdoek print, ben je gegarandeerd van een product van hoge kwaliteit. De kleuren zijn optimaal en de randen zijn perfect afgewerkt. Als je een foto bij de tekst wilt hebben, moet die wel van goede kwaliteit zijn. Je hebt er niks aan als de foto vaag is of fletse kleuren heeft. Stel je camera in op de hogekwaliteitsmodus, dan ben je ook verzekerd van een prachtig resultaat.

Je kan allerlei foto?s gebruiken voor een canvasdoek. Foto's van je pasgeboren baby of een foto van je driejarige peuter. Een foto van je hond die buiten speelt of je kat die lekker ligt te luieren op de vensterbank. Panoramafoto's, vakantiefoto's, jubileumfoto's, geboortefoto's of trouwfoto's, alles is mogelijk. Wat ook heel mooi is, zijn zwart-witfoto?s. Je kan bijvoorbeeld een familiefoto gebruiken die een hele andere uistraling krijgt als je hem in zwart-wit op het doek print. Veel mensen willen meerdere foto?s op een doek, omdat ze niet kunnen kiezen uit de voor hun belangrijke foto's. Ook dit kunnen wij verwezenlijken: je hoeft het alleen maar aan te geven. In de moderne huiskamer of slaapkamer is ook een drieluik heel mooi. Je kan dan de foto van je keuze verdelen over twee of drie doeken. Zo ontstaat dan een twee- of drieluik.

Er zijn ook mensen die foto's gebruiken die ze van het internet hebben gehaald. Deze foto?s zijn van een te lage kwaliteit om mooi op het canvasdoek geprint te krijgen. Ze voldoen dan niet aan de kwaliteitseisen, wat niet ten goede komt aan de kwaliteit van uw canvas. Ook afbeeldingen gemaakt met de camera van een mobiele telefoon raden wij ten zeerste af, aangezien die vaak een te lage resolutie hebben of gewoon te vaag zijn. Wij staan met een heel team klaar om jou te helpen met het uitkiezen van je canvasdoek. Teksten op canvas, foto's op canvas of een combinatie van beiden: bij Pixum krijg je het voor elkaar.

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »