Foto op canvas: welke foto gebruiken?

Een foto op canvas laten drukken is een leuk idee. Je ziet dit steeds vaker. Meer en meer mensen laten belangrijke momenten in hun leven vastleggen op canvas. Waarom ook niet? Iedere keer als je in de ruimte komt waar de foto op canvas hangt, word je weer herinnerd aan dat voor jou zo speciale moment!Foto op canvas makenJe kunt allerlei foto's gebruiken om af te laten drukken op canvas. Dit kunnen vakantiefoto's zijn, maar ook trouwfoto's. Op internet zijn ook tal van afbeeldingen te vinden die je kunt laten afdrukken. Je kunt het zo gek niet verzinnen of er is een afbeelding van. Een foto op canvas van een mooi landschap zou je mooi in de woonkamer kunnen hangen, maar boven het bed in de slaapkamer kan ook heel mooi zijn. Eigenlijk volstaat iedere plek in huis. Houd er alleen wel rekening mee dat een foto op canvas slecht tegen vocht kan, dus de badkamer is misschien niet de handigste plek om de foto op canvas op te hangen.

In principe kanje iedere foto op canvas laten afdrukken, alleen is de ene foto er wel geschikter voor dan de ander. Het draait niet zozeer om het onderwerp van de foto, maar meer om het formaat en het aantal pixels. Een foto kan, bij het afdrukken op canvas, afgesneden kunnen worden, afhankelijk van het formaat van het canvas. Ook speelt het aantal pixels van de foto een rol, want een foto met weinig pixels kan niet zover uitgerekt worden als een foto met veel meer pixels. Dit is iets wat bij het bestellen via internet vaak niet te zien is. Sommige programma's geven je wel een waarschuwing als de foto te weinig pixels bevat voor een bepaald formaat. Het gevolg van te weinig pixels op een te groot formaat is dat de foto onscherp wordt.

Desondanks is het een leuk idee om een foto op canvas te laten afdrukken. Steeds meer mensen doen dit en daar is een reden voor! Het leuke aan een foto op canvas is dat je zelf de afbeelding kunt bepalen en in de meeste gevallen heb je de foto op canvas binnen een paar dagen in huis!

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »