Soorten foto's op canvas

Er bestaan vele gelegenheden een foto op canvas voor te maken. Lees hier meer over de verscheidene soorten canvasfoto's die je kunt maken.


Huisdier

Geef je huisdier een plekje aan de muur als foto op canvas. De mooiste resultaten krijg je wanneer de ogen van je huisdier scherp op de foto staan en je hond of kat iets actiefs doet in een lichte omgeving.


Valentijnsdag

Verras je geliefde op Valentijnsdag met een foto op canvas! Samen op het strand of lopend in die plenzende regen. Elke foto waar je een mooie herinnering aan hebt kun je gebruiken. Wedden dat je je geliefde tot tranen roert?


Canvasfoto slaapkamer

Je slaapkamer is een belangrijke kamer waarin je vaak te vinden bent. Een ideale plek om herinneringen op te halen. Foto's van vroeger, kinderen, huwelijk of andere foto's van je leven. Zo maak je van jouw slaapkamer echt je plek.


Groepsfoto

Een groepsfoto op canvas van vrienden, collega's of familie is heel geschikt om een kamer of hal mee te decoreren. Thuis of op kantoor. Groepsfoto's zijn vaak leuke herinneringen aan feestelijke gelegenheden. Op canvas maakt je groepsfoto nog meer indruk.


Hobby lezen

Is lezen je hobby? Creëer dan een blikvanger in huis: je tweedimensionale boekenkast op canvas of een foto van de mooiste boekenwinkel. Liever wat strakkers? Kies dan woorden, cijfers of letters en hang ze op een interessante plek in huis.


Foto op canvas van de muziekhobby

Is lezen je hobby? Stel je eens een foto voor op canvas: jij met een gitaar, of achter de piano, alsof je een concert aan het geven bent voor een groot publiek. Iemand die muziek maakt geeft op canvas een bijzonder en kunstzinnig resultaat.


Familiefoto

Veel mensen hebben tegenwoordig een foto op canvas van hun geliefden: van hun kinderen, van hun partner of van hun huisdier. De slaapkamer is een favoriete plaats voor het canvasdoek, net zoals de living. Je kan natuurlijk ook andere foto's gebruiken.


Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »