Jouw kortingscode* luidt:

EB3775FC256FBAA

Foto op canvas met ¤ 10 voordeel

Wanddecoratie in galerie-kwaliteit
Meervoudig testwinnaar
Betrouwbare verzending
Tevredenheidsgarantie

Profiteer van ¤ 10 voordeel op je eerste foto op canvas van Pixum.

Nu ontwerpen

Foto op canvas 20×30 cm (2cm frame) op houten frame

Persoonlijke foto op canvas in een grootte van 20×30 cm bij eenvoudig laten drukken.

slechts ¤ 8,95 i.p.v. ¤ 18,95

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar de foto op canvas

Foto op canvas 40×60 cm (2cm frame) op houten frame

Druk je mooiste foto bij Pixum op hoogwaardig linnenweefsel af op een echt houten frame.

slechts ¤ 32,95 i.p.v. ¤ 42,95

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar de foto op canvas

Foto op canvas 20×30 cm (lijst Havanna)

Hoogwaardige foto op canvas van je mooiste foto, inclusief bakplaat van Nielsen.

slechts ¤ 39,99 i.p.v. ¤ 49,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar de foto op canvas

Foto op canvas 20×30 cm (lijst Art)

Op een echt houten frame getrokken foto op canvas. Met bakplaat door Nielsen.

slechts ¤ 39,99 i.p.v. ¤ 49,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar de foto op canvas

Een hoogwaardige canvas van jouw groepsfoto

Je kan bij de inrichting van een ruimte kiezen uit meerdere zaken om de kamer op te fleuren. Vaak wordt er gekozen voor een schilderij dat bij de inrichting past. Iets persoonlijker is een foto. Het gebruik van een foto zorgt ervoor dat een ruimte op een persoonlijke manier aangekleed wordt. Bij Pixum heb je de mogelijkheid om je foto op canvas te laten afdrukken. Zo gaat je foto nog meer op in het geheel van je inrichting. Je kan kiezen voor meerdere soorten foto's, van portretten tot groepsfoto's. Wij willen je hier wat wegwijs maken in het bestellen van een groepsfoto op canvas.Foto op canvas makenEigenlijk is het antwoord simpel. Een foto, eender welke foto, oogt zoveel netter op canvas dan 'gewoon' los of in een fotoalbum. Een foto afgedrukt op canvas heeft net dat beetje meer qua uitstraling. Mits de juiste foto hebt gekozen, kan je ervoor zorgen dat je groepsfoto als het ware opgenomen wordt in het geheel. Zo krijgt je foto de uitstraling van een echt schilderij. Een groepsfoto geeft je de mogelijkheid meerdere mensen die voor jou belangrijk zijn op te nemen in jouw persoonlijke schilderij.

Vele mogelijkheden

Er zijn vele mogelijkheden voor een mooie groepsfoto op canvas. Alles hangt af van je persoonlijke voorkeur. Vaak wordt er gekozen voor een foto van alle gezinsleden. Deze foto's worden vaak genomen op feestelijke gelegenheden zoals een verjaardagsfeest. Ook een foto van een groep vrienden of collega's wordt vaak gebruikt. Deze foto's kunnen natuurlijk ook genomen zijn door een professionele fotograaf, al dan niet in een studio. Groepsfoto's op canvas worden meestal gebruikt om een woonkamer of slaapkamer te decoreren. Je kunt ze echter ook in andere woonruimtes hangen, zoals in de hal.

Bij de keuze van een groepsfoto die je op canvas wil laten afdrukken, is het belangrijk te kijken naar zowel de ruimte waarin de foto komt te hangen als naar de foto zelf. Zorg ervoor dat je bijvoorbeeld geen drukke foto in een reeds drukke ruimte zet. Het belangrijkste is uiteraard de personen die op de foto staan. Zorg dat je er zeker van bent dat je al deze mensen iedere dag wil zien.

Op de website van Pixum word je goed op weg geholpen om op een eenvoudige manier van je favoriete groepsfoto een mooie canvas te maken. Neem zeker even een vrijblijvend kijkje.

Maak nu ook een hoogwaardige foto op canvas bij Pixum van je groepsfoto en geef het aan iedereen cadeau. Daar maak je iedereen blij mee. Van 1797 klanten krijgt de foto op canvas van Pixum een cijfer van 8,2 uit een totaal van 10 sterren. Een foto op canvas heb je al vanaf ¤ 16,95.

Handige links

Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card
* De kortingscode is geldig t/m 31-01-19 en geldt voor ¤ 10 korting op een bestelling met wanddecoratie, exclusief verzendkosten. Er worden verzendkosten berekend volgens de prijslijst. Kortingen kunnen niet achteraf worden verrekend en een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk.