Jouw kortingscode* luidt:

EB3775FC256FBAA

Foto op canvas met ¤ 10 voordeel

Wanddecoratie in galerie-kwaliteit
Meervoudig testwinnaar
Betrouwbare verzending
Tevredenheidsgarantie

Profiteer van ¤ 10 voordeel op je eerste foto op canvas van Pixum.

Nu ontwerpen

Foto op canvas 20×30 cm (2cm frame) op houten frame

Persoonlijke foto op canvas in een grootte van 20×30 cm bij eenvoudig laten drukken.

slechts ¤ 8,95 i.p.v. ¤ 18,95

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar de foto op canvas

Foto op canvas 40×60 cm (2cm frame) op houten frame

Druk je mooiste foto bij Pixum op hoogwaardig linnenweefsel af op een echt houten frame.

slechts ¤ 32,95 i.p.v. ¤ 42,95

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar de foto op canvas

Foto op canvas 20×30 cm (lijst Havanna)

Hoogwaardige foto op canvas van je mooiste foto, inclusief bakplaat van Nielsen.

slechts ¤ 39,99 i.p.v. ¤ 49,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar de foto op canvas

Foto op canvas 20×30 cm (lijst Art)

Op een echt houten frame getrokken foto op canvas. Met bakplaat door Nielsen.

slechts ¤ 39,99 i.p.v. ¤ 49,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar de foto op canvas

Foto op canvas van lezen als hobby

Een foto op canvas is een leuke manier om een anders zo alledaagse foto in het zonnetje te zetten. U kunt letterlijk elke foto op canvas laten afdrukken. Enerzijds is dat leuk, maar anderzijds ook wat overdonderend. Want welke foto kiest u dan uit? Bepalen welke foto speciaal genoeg is, kan heel lastig zijn. Hebt u er wel eens aan gedacht om het totaal anders aan te pakken? Laat u bijvoorbeeld inspireren door een hobby. Stel dat u van lezen houdt: daar kunt u heel wat mee doen. In dit artikel leest u meer over canvas en hoe u dat combineert met een hobby als lezen.Foto op canvas makenZet bijvoorbeeld uw favoriete boeken op een rijtje in Photoshop, zodat de titels op de ruggen mooi zichtbaar zijn. U bestelt dan bijvoorbeeld vier kleine canvasjes met op elk canvas een afbeelding van vier tot zes boeken. Wanneer u dan de hele serie boven de bank hangt, krijgt u een interessante blikvanger: een tweedimensionale boekenkast.

U kunt het natuurlijk ook anders aanpakken. Biedt u de voorkeur aan een wat strakker ontwerp? Druk dan woorden, cijfers of letters op canvas en hang dit op een interessante plek. Laat bijvoorbeeld de initialen van uw gezinsleden afdrukken. Geboortedata zijn ook interessante symbolische cijferreeksen die een leuke twist aan uw inrichting geven. U kunt eindeloos combineren met woorden, cijfers en letters.

Hebt u liever iets persoonlijkers? Iets dat minder op strak design gericht is? Maak dan een foto van uw gezinsleden terwijl ze hun favoriete boek in hun handen houden. Of wat dacht u van een foto van opa in zijn leesstoel met een pijpje en een boek? Perfect voor naast de open haard. Ook met dit thema kunt u eindeloos variëren.

Of u nu een stilleven van boeken of een foto van de mooiste boekenwinkel ter wereld laat afdrukken op canvas: het resultaat mag er altijd wezen. Een foto op canvas heeft iets speciaals en opvallends en is een mooie hommage aan wat u na aan het hart ligt.

Voor een echte boekenwurm maak je een prachtige foto op canvas bij Pixum. Een fantastisch cadeau, waar hij of zij heel blij mee zal zijn. Van 1797 klanten krijgt de foto op canvas van Pixum een cijfer van 8,2 uit een totaal van 10 sterren. Een foto op canvas heb je al vanaf ¤ 16,95.

Handige links

Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card
* De kortingscode is geldig t/m 31-03-2019 en geldt voor ¤ 10 korting op een bestelling met wanddecoratie, exclusief verzendkosten. Er worden verzendkosten berekend volgens de prijslijst. Kortingen kunnen niet achteraf worden verrekend en een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk.