Jouw kortingscode* luidt:

EB3775FC256FBAA

Foto op canvas met ¤ 10 voordeel

Wanddecoratie in galerie-kwaliteit
Meervoudig testwinnaar
Betrouwbare verzending
Tevredenheidsgarantie

Profiteer van ¤ 10 voordeel op je eerste foto op canvas van Pixum.

Nu ontwerpen

Foto op canvas 20×30 cm (2cm frame) op houten frame

Persoonlijke foto op canvas in een grootte van 20×30 cm bij eenvoudig laten drukken.

slechts ¤ 8,95 i.p.v. ¤ 18,95

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar de foto op canvas

Foto op canvas 40×60 cm (2cm frame) op houten frame

Druk je mooiste foto bij Pixum op hoogwaardig linnenweefsel af op een echt houten frame.

slechts ¤ 32,95 i.p.v. ¤ 42,95

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar de foto op canvas

Foto op canvas 20×30 cm (lijst Havanna)

Hoogwaardige foto op canvas van je mooiste foto, inclusief bakplaat van Nielsen.

slechts ¤ 39,99 i.p.v. ¤ 49,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar de foto op canvas

Foto op canvas 20×30 cm (lijst Art)

Op een echt houten frame getrokken foto op canvas. Met bakplaat door Nielsen.

slechts ¤ 39,99 i.p.v. ¤ 49,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar de foto op canvas

Muziekhobby

Muziek maken is heel leuk om te doen en als je het een beetje goed kunt, doe je mensen er ook een plezier mee. Laten we niet discussiëren over of jij goed muziek kunt maken en of je je omgeving er wel of niet een plezier mee doet. Voor jou is het belangrijk, laten we het daar op houden! Het staat ook wel heel stoer. Stel je namelijk eens een foto voor op canvas: jij met een gitaar, je lijkt wel een echte rocker. Of achter de piano, alsof je een concert aan het geven bent voor een groot publiek dat ademloos luistert. Leuk idee: een foto van jezelf met je muziekinstrument, uitgevoerd op canvas.Foto op canvas bestellenNatuurlijk kun je ook een foto van iemand anders die muziek maakt op canvas laten afdrukken. Erg leuk om cadeau te doen! Als je iemand kent die fanatiek bezig is met muziek, dan is er toch eigenlijk niets leuker dan een mooie foto cadeau te doen waarop de persoon in kwestie in volle actie te zien is. Ik het wel zeker dat je hem of haar daar een groot plezier mee doet.

Foto op canvas van een muzikant

Ook in artistiek opzicht is een foto van iemand die muziek aan het maken is een verantwoorde keuze. Stel je de vriendin voor die cello speelt. Spelend op haar chello, bijna één met haar instrument, dat levert een mooi plaatje op. En als je het dan nog laat afdrukken op canvas, dan heb je een heel bijzonder en kunstzinnig resultaat. Of stel je je kind voor met de blokfluit! Zo schattig en echt eens een keer iets anders dan de gebruikelijke foto's.

Het is heel gemakkelijk om een foto op canvas te laten afdrukken. Het enige wat je zelf moet doen, is een foto uitkiezen. Hier een paar tips voor het beste resultaat. Bij het kiezen van een geschikte foto zijn er twee belangrijke dingen om even op te letten. Op de eerste plaats zal je het mooiste resultaat krijgen als de afbeelding goed in het midden staat. Op de tweede plaats is het aan te raden te letten op de resolutie. Dat wil zeggen dat de foto scherp moet zijn, het liefst met een zo hoog mogelijke resolutie.

Een hoogwaardige foto op canvas bij Pixum voor iemand met een muziekhobby. Dat kan niet stuk! Van 1797 klanten krijgt de foto op canvas van Pixum een cijfer van 8,2 uit een totaal van 10 sterren. Een foto op canvas heb je al vanaf ¤ 16,95.

Handige links

Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card
* De kortingscode is geldig t/m 31-03-2019 en geldt voor ¤ 10 korting op een bestelling met wanddecoratie, exclusief verzendkosten. Er worden verzendkosten berekend volgens de prijslijst. Kortingen kunnen niet achteraf worden verrekend en een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk.