Foto op canvas Valentijnsdag

Wil jij je geliefde origineel verrassen op Valentijnsdag maar weet je nog niet precies hoe? Geef eens een foto op canvas cadeau! Wedden dat je je geliefde tot tranen roert?Foto op canvas makenValentijnsdag, één dag in het jaar waarop we ons van onze meest romantische kant laten zien. Wat is er leuker om net die dag een prachtige foto van jullie samen cadeau te geven? Een mooie foto van jullie aan het strand of van het moment dat jullie in de plenzende regen liepen. Elke foto waar je een mooie herinnering aan hebt, kun je gebruiken voor een prachtige canvasfoto.

Je foto moet minimaal 250 KB groot zijn. Dat geeft het beste resultaat voor de afdruk op canvas. Als je niet zeker weet of jouw foto hieraan voldoet, mag je deze altijd ter beoordeling naar ons toesturen. Canvas is natuurlijk erg origineel om cadeau te geven of te krijgen, maar het heeft nog meer voordelen. Een foto op canvas is in verhouding veel goedkoper dan een foto in een dure lijst. Je kunt het bovendien makkelijk afstoffen of met een licht vochtige doek schoonmaken.

Wil jij je geliefde levensgroot op canvas aan je wand? Kies dan voor een extra groot formaat, bijvoorbeeld 75 x 100 cm. Het is ook heel origineel om allemaal kleine canvasfoto?s als een soort collage bij elkaar te hangen. Je kunt dan kiezen voor een formaat van 20 x 20 cm. Jouw bijzondere foto maken we speciaal voor Valentijnsdag nog mooier! Onze creatieve afdeling gaat graag met jouw foto aan de slag om deze helemaal in Valentijnssfeer te bewerken. Wat dacht je van jullie lievelingsfoto in Parijs helemaal versierd met hartjes of van die mooie zwart-witfoto aan het strand bewerkt met rode accenten? Alles is mogelijk.

We zien je foto graag tegemoet en zorgen ervoor dat deze met zorg wordt afgedrukt en bij je thuis wordt afgeleverd. Om te voorkomen dat de foto tijdens het vervoer beschadigd wordt, verpakken we hem in beschermende folie en een kartonnen doos. Mocht er onverhoopt tijdens het vervoer toch iets misgaan, kun je altijd een beroep doen op onze garantieregeling.

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »