Jouw kortingscode* luidt:

EB3775FC256FBAA

Foto op canvas met ¤ 10 voordeel

Wanddecoratie in galerie-kwaliteit
Meervoudig testwinnaar
Betrouwbare verzending
Tevredenheidsgarantie

Profiteer van ¤ 10 voordeel op je eerste foto op canvas van Pixum.

Nu ontwerpen

Foto op canvas 20×30 cm (2cm frame) op houten frame

Persoonlijke foto op canvas in een grootte van 20×30 cm bij eenvoudig laten drukken.

slechts ¤ 8,95 i.p.v. ¤ 18,95

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar de foto op canvas

Foto op canvas 40×60 cm (2cm frame) op houten frame

Druk je mooiste foto bij Pixum op hoogwaardig linnenweefsel af op een echt houten frame.

slechts ¤ 32,95 i.p.v. ¤ 42,95

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar de foto op canvas

Foto op canvas 20×30 cm (lijst Havanna)

Hoogwaardige foto op canvas van je mooiste foto, inclusief bakplaat van Nielsen.

slechts ¤ 39,99 i.p.v. ¤ 49,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar de foto op canvas

Foto op canvas 20×30 cm (lijst Art)

Op een echt houten frame getrokken foto op canvas. Met bakplaat door Nielsen.

slechts ¤ 39,99 i.p.v. ¤ 49,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar de foto op canvas

Foto op canvas van China

Wat is er leuker dan het snel veranderende China op foto vastleggen tijdens een heerlijke vakantie? China is een wondermooi land met ontzettend veel prachtige natuur en cultureel schoon. Bij het thuiskomen wil je nog nagenieten van de mooie tijd die je in het Verre Oosten had. Vereeuwig je mooiste en leukste foto's door ze op canvas te laten zetten!Foto op canvas bestellenWaarom een canvasfoto van een reis naar China laten maken? Omdat het gek is. Anders! Het geeft je woon- of slaapkamer de nodige vrolijkheid. Welke foto vind je zelf het leukst? Is het die foto met je partner aan de Chinese Muur of toch de originele foto met die pandabeer in dat geweldige panda resort? Daar zal je toch echt zelf moeten uitraken. Pixum kan echter wél het allermooiste canvas maken van jouw reis naar China.

Via de website is het mogelijk om met jouw specifieke wensen en voorkeuren het mooiste canvas te maken. Op die manier heb je altijd een leuke en mooie herinnering aan de muur hangen. Het wijst zich allemaal vanzelf uit. Er zijn echter wel een paar dingen waar je op moet letten, zoals de resolutie. Neem een foto met een goede resolutie. Zo krijg je een scherpere afbeelding op het canvas, want je wilt natuurlijk wel kunnen zien dat die zwart-witte vlek een panda is! Hoe groter het canvas wordt, hoe belangrijker het is dat de foto een hoge resolutie heeft.

Daarnaast is het verstandig om aan de zijkant van de foto een paar centimeter ruimte te laten, omdat dit ook op de zijkanten van het canvas te zien zal zijn. De foto loopt aan de zijkant namelijk gewoon door: hoe gaaf is dat! De foto op canvas van je reis naar China wordt op die manier supermooi. Een foto waarnaar je kunt blijven kijken! Overweeg trouwens ook eens een leuke collage: misschien wat makkelijker als je met zoveel mooie foto's uit China terugkomt. Wat je ook kiest, het wordt hoe dan ook een mooie herinnering aan een prachtige tijd. Toon de veelzijdigheid van het prachtige China aan al je vrienden. Het was nog nooit zo gemakkelijk.

Van je reis in het verre oosten maak je een hoogwaardige foto op canvas bij Pixum. Van 1797 klanten krijgt de foto op canvas van Pixum een cijfer van 8,2 uit een totaal van 10 sterren. Een foto op canvas heb je al vanaf ¤ 16,95.

Handige links

Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card
* De kortingscode is geldig t/m 31-03-2019 en geldt voor ¤ 10 korting op een bestelling met wanddecoratie, exclusief verzendkosten. Er worden verzendkosten berekend volgens de prijslijst. Kortingen kunnen niet achteraf worden verrekend en een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk.