Foto op canvas van India

India is misschien wel het meest fotogenieke land ter wereld. De verscheidenheid in landschappen en culturen is gigantisch en het wordt daarom ook wel eens een continent in plaats van een land genoemd. Alle deelstaten van India hebben weer hun eigen karakter. Wat ze allemaal gemeen hebben, is het voor ons westerlingen exotische karakter. Je fototoestel staat in dit land geen ogenblik stil, want alles is anders en bijzonder. En de kleuren! Die vergeet je nooit meer...Foto op canvas makenAls je een foto van je reis naar India wilt uitvergroten op canvas, dan is dat een uitstekend idee. Een herinnering aan dit schitterende deel van de wereld, waar je vast allerlei indrukwekkende herinneringen aan hebt, is absoluut de moeite waard. En een foto afgedrukt op canvas geeft een heel professioneel, mooi resultaat. Maar dan zit je al snel met een probleem: welke foto ga je in hemelsnaam kiezen? Je hebt zoveel foto's die allemaal even mooi zijn. En hoe kies je er eentje die dat imponerende land en al die indrukken die je hebt opgedaan weergeeft?

Je kunt het probleem omzeilen door bijvoorbeeld te kiezen voor een collage. Of je kiest drie foto's: eentje van een landschap, eenn van een gebouw - de Taj Mahal bijvoorbeeld - en nog een met een mens. Wat dat laatste betreft, het fotograferen van mensen: Indiërs zijn hier gemakkelijk in, zelfs de vrouwen. Ze vinden het over het algemeen heel leuk om gefotografeerd te worden. Soms zullen ze er wel wat geld voor vragen, maar heel vaak ook niet. Ook zijn de mensen in India heel fotogeniek. Wat dacht je van de vrouwen in hun kleurrijke sari's, kinderen met grote bruine ogen, of oude rimpelige mannetjes in traditionele kleding?

Stel dat je ruimte hebt voor maar één foto op canvas of dat één foto er echt uit springt voor jou. Dan is het belangrijk te letten op de compositie, scherpte en kleur. Een foto afgedrukt op canvas zal niet glanzen; het is belangrijk dit in gedachten te houden. Ook is het essentieel dat je een scherpe foto kiest, omdat canvas van nature al een beetje een korrelige structuur heeft. Maar aan jou de keuze: misschien vind je het wel spannend om juist een wat wazige afbeelding op canvas af te laten drukken. Wie weet levert dat wel een extra mysterieus en kunstzinnig resultaat op. Helemaal passend bij jouw India!

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »