Foto op canvas van New York

New York: tegenwoordig the place to be! New York is op verschillende gebieden een van de meest invloedrijke steden van heel de wereld. De stad is onder andere invloedrijk en leidinggevend op het vlak van de mode (New York fashion week), kunst, financiën en handel. Van origine heette de stad - in plaats van New York - New Amsterdam, omdat de Nederlanders in 1625 deze stad gesticht hadden. Jaren later heeft Engeland de stad overgenomen en werd het New York. Er zijn maar liefst 9,5 miljoen inwoners en de stad trekt per jaar ongeveer 45 miljoen toeristen die van de stad willen genieten.Foto op canvas makenNew York is dus een zeer aantrekkelijke stad om je vakantie in door te brengen. In de stad kun je genoeg cultuur opsnuiven. Tijdens je reis maak je natuurlijk ontzettend veel foto?s om je vakantie zo goed mogelijk te vereeuwigen. Een leuke manier waarop je als je thuis bent weer kunt terugdenken aan je vakantie is het maken van een fotoboek. Daarin kun je al je foto?s verzamelen. Wil je echter nog vaker aan je supergave tijd in New York herinnerd kunnen worden? Dan is daar een leuke manier voor, namelijk een foto op canvas. Je kun een foto op een canvasdoek laten afdrukken en zo je eigen schilderij van je vakantie maken. Dit is hartstikke simpel, maar ook hartstikke leuk.

Het leukst is om je meest sprekende foto van je vakantie te nemen. Wat geeft jou de leukste herinneringen? De meest originele en sprekende foto heeft vaak ook meer persoonlijke waarde. Ook is het leuk om een selectie van foto?s te maken, bijvoorbeeld van kenmerkende dingen die je bezocht hebt, zoals Times Square, Vrijheidsbeeld of Wallstreet. Daarnaast kun je nog wat persoonlijke foto's bundelen in een fotocollage. Dit geeft een artistiek effect aan je canvas. Hij online fotobewerkingprogramma's kun je dit in een handomdraai doen.

Kortom: om je reis op een leuke manier te kunnen vastleggen is een foto op canvas de ideale manier. Je hangt je eigen schilderij aan de muur en kunt zo elke dag opnieuw genieten van je reis naar New York.

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »