Tips voor jouw wanddecoratie

Een prachtige manier om te genieten van je mooiste foto's is als canvasfoto. Onzeker welke foto je in je woning wilt hangen of ben je op zoek naar creatieve ideeën? Hieronder vind je leuke en inspirerende voorbeelden.

Foto op canvas bestellen

Zoek je leuke en nieuwe ideeën voor jouw volgende foto op canvas?

Een foto op canvas van je mooiste foto's van de natuur in het voorjaar. Een fantastische manier om lang na te genieten van je lentemotieven. Het klassieke effect van het linnen heeft een indrukwekkend effect op de foto. Niet alleen afbeeldingen van het ontwaken van de natuur in de voorjaarszon is geschikt voor een canvasfoto. Ook een foto van je laatste vakantie is prima om af te drukken op doek. Familieportretten komen op een canvas ook goed uit de verf. Een fraai portret van het hele gezin siert menig huiskamer of eetkoamer. Het maakt niet uit of je daarbij kiest voor een kleine grootte of een megaformaat. Bij Pixum ziet je foto er altijd haarscherp uit.

Door je eigen foto wordt een canvas natuurlijk al heel persoonlijk, maar mocht je het nog unieker en nog specialer willen? Wil je bijvoorbeeld jouw foto als zwart-wit afdrukken? Of welk motief van je trouwdag past het beste? Heb je er weleens aan gedacht om in plaats van één grote canvas, meerdere kleinere naast elkaar te hangen? Lees dan hieronder ter inspiratie over de verschllende mogelijkheden.

Foto op canvas 40×60 cm (2cm frame)

¤ 42,95

incl. btw, excl. Verzendkosten

Product selecteren

Foto op canvas 30×40 cm (2cm frame)

¤ 29,95

incl. btw, excl. Verzendkosten

Product selecteren

Foto op canvas 80×120 cm (2cm frame)

¤ 99,90

incl. btw, excl. Verzendkosten

Product selecteren

Een foto op canvas past niet alleen perfect in de woonkamer, maar is ook heel geschikt voor in de keuken. Met beelden van jouw eigen recepten bijvoorbeeld. Een foto op canvas voor in de tuin is ook helemaal in en kan je tuin groter maken door een prachtige landschapsfoto. Zie hieronder nog meer voorbeelden en thema's voor op een canvasfoto.