Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Menu

Speels en veelzijdig, een Pixum fotocollage biedt het allemaal

Selecteer jouw beste foto's en creŽer geheel op eigen wijze een Pixum Fotocollage bedrukt op hoogwaardige materialen zoals bijvoorbeeld op canvas of fotoposter. Je kan kiezen uit vele beschikbare materialen, formaten en ontwerpen, om een collage samen te stellen wat voldoet aan al jouw individuele eisen. Een collage past in iedere ruimte: aan de muur in de woonkamer, in de keuken en zelfs voor op kantoor. Voor het beste resultaat adviseren wij om foto's van dezelfde serie te gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan huwelijksfoto's of familieportretten geschoten in een fotostudio.

Ruime keuze: acht materialen en bijna 50 formaten

Afhankelijk van de toepassing, kan je de materialen en formaten voor jouw collage naar hartewens combineren. Voor een verfijnde en luxe bruiloft collage, is een galleryprint bij uitstek geschikt. Deze optie biedt namelijk de hoogst haalbare kwaliteit wanddecoratie waar zeker mee gepronkt mag worden. Het materiaal bestaat uit een combinatie van acrylglas op een aluminium dibond plaat, met ongekende dieptewerking en verbluffende kleurhelderheid.

Een populaire methode om het interieur te updaten, is om per jaargetijde van wandcollage te wisselen. Foto's van de veranderende seizoenen worden als thema gebruikt om er een samenhangend geheel van te maken. Het is een leuke oplossing voor degene die van afwisseling houden, en ook nog eens budgetvriendelijk wanneer je de foto's op Pixum fotoposter of op een foto op canvas laat bedrukken. Qua afmetingen kun je kiezen voor een standaard 2:3 ratio hoogte-breedteverhouding, voor modern vierkant ůf Panorama. Panoramisch bedrukte collages maken vanaf enkele meters afstand al een zeer imposante indruk, en zijn al vanaf 20 centimeter hoog te verkrijgen tot en met een breedte van 3 meter.

Pixum Wanddecoratie ontdekken

Ontwerp nu jouw eigen, unieke Pixum Wanddecoratie met verschillende materialen in enorm veel formaten!

Pixum tip

  • Voor een persoonlijke tint kun je ervoor kiezen om tekst te voegen aan jouw collage, denk hierbij aan een passende spreuk of een gelukwens. Kies zelf het lettertype, de tekstkleur, tekengrootte en -stijl, om er een eigen draai aan te geven.
  • Collages worden over het algemeen in de landscape-modus geproduceerd. Mocht je toch de voorkeur hebben voor een collage in portret-modus, dan kan je hiervoor ook bij ons terecht.

CreŽer jouw eigen fotocollages met de Online Editor

Aan de hand van de volgende stappen maak je eenvoudig jouw eerste eigen fotocollage: Selecteer als eerste het materiaal wat jij wilt laten bedrukken, te vinden op deze website onder het onderwerp "Wanddecoratie" en de subcategorie "Materialen". Via de optie "Nu zelf maken" kom je in de Online Editor waar je het materiaal en het formaat kan aanpassen (je kunt hier meer informatie vinden over de materialen).

Vervolgens biedt de Online Editor meerdere templates als optie bij het samenstellen van jouw collage. Als voorbeeld kan je kiezen voor een ontwerp waarbij minimaal twee en maximaal vier foto's gelijkmatig verspreid worden weergegeven, of een template met ťťn grote foto op de achtergrond met meerdere kleinere foto's op de voorgrond. Het uploaden van de foto's gaat overigens zeer eenvoudig via de selectie "Upload Foto". Onderling kunnen de foto's worden verplaatst, vervangen en kan je in- en uitzoomen voor het gewenste resultaat.

De optie bestaat ook om zelf een een eigen indeling te creŽren naast de bestaande templates. Gebruik hiervoor de selectie "Element toevoegen" en de versleepbare optie "beeldvlak", met als optie om jouw gepersonaliseerde ?Ontwerp? op te slaan (zie rechtsboven).