Kaart voor 25 jaar getrouwd met eigen foto bij Pixum

Als je een uitnodiging krijgt voor een 25-jarig bruiloftsfeest, staat er vaak als cadeautip een envelopje met geld op de kaart. Het is vaak moeilijk om hier nog iets origineels voor te bedenken. Wanneer je daar een kaart bij wilt doen met een leuke wens voor het bruidspaar, kom je al snel uit in de standaard kaarten, waar ze er vast en zeker veel van zullen krijgen, misschien krijgen ze jouw kaart zelfs dubbel. Het is echter ook mogelijk om een persoonlijke kaart te maken die wel op zal vallen tussen de rest.Nu een fotokaart makenUniek en origineel cadeau

Een persoonlijke kaart, gemaakt met je eigen foto's, is een uniek en origineel cadeau, wat het jubilerende echtpaar zeker zal onthouden. Het is persoonlijk doordat je zelf kunt bepalen hoe de kaart eruit komt te zien. De kaarten worden gemaakt met je eigen foto's en afgedrukt met een hoogwaardige kwaliteit. Bovendien is het een goedkoper alternatief voor veel andere cadeaus.

Tips over hoe te handelen

Er zijn een aantal aspecten waar je rekening mee moet houden bij het maken van een kaart met je eigen foto's. Zo is het belangrijk dat de digitale foto's die je wilt gebruiken een goede kwaliteit hebben en dat de fotobestanden groot genoeg zijn. Zo voorkom je dat de foto's wazig afgedrukt worden.

Waarschijnlijk heb je veel leuke foto's die je wilt gebruiken, maar je moet er rekening mee houden dat er niet teveel foto's op de kaart komen, zodat de afbeeldingen nog wel duidelijk zijn en de foto's niet te veel over elkaar heen vallen. Zorg dat duidelijk is wat er op de foto's te zien is.

Als je een tekst wilt toevoegen op de kaart, zorg dan dat deze kort en bondig is. Als je teveel wilt vertellen, heb je kans dat de tekst de foto's overschaduwd. Het is dan geen toegevoegde waarde meer, maar eerder storend.

Het is dus belangrijk om de kaart overzichtelijk te houden en niet te veel onderwerpen er op zetten. Op deze manier is het heel goed mogelijk om zelf een originele kaart te maken voor een echtpaar dat 25 jaar getrouwd is. Dit is een uniek en persoonlijk cadeau, dat ze nog lang bij zal blijven.

Onze klanten over de fotowenskaarten van Pixum

Een fotowenskaart van Pixum bestelden we onlangs. Prachtig. Aanrader.
Nadine, Utrecht

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »