Bedankjes met eigen foto bij Pixum

Een foto als bedankje. Stel je voor: iemand heeft je enorm geholpen met verhuizen. Of: iemand heeft voor jouw kat gezorgd toen jij twee weken op vakantie was. Het kan ook andersom: jij hebt voor iemand boodschappen gedaan toen die een keer ziek in bed lag, of je hebt geholpen met het organiseren van een feestje van een vriend of vriendin.Nu een fotokaart makenEen attent gebaar

Een kaartje sturen is een attent gebaar en het is ook zo gepiept. Mensen denken dat bedankjes sturen uit de mode is, nu het posten van brieven en kaarten niet meer zo vanzelfsprekend is door de digitalisering van veel aspecten in de samenleving. Daarom bestaat nu de mogelijkheid om persoonlijke foto's te sturen om iemand te bedanken. De kaartjes kunnen helemaal zelf worden ontworpen, en brengen een extra persoonlijke tint mee doordat je er zelf op kunt staan. Niet alleen is het goedkoper dan een kaart te moeten kopen die al gedrukt is en dus weinig persoonlijk is, maar het is ook nog eens origineel en uniek. De verrassing blijkt extra groot te zijn wanneer mensen een kaart krijgen met foto's erop van mensen die ze goed kennen.

Persoonlijk maken

Bijvoorbeeld, hoe leuk is het om een kaartje te sturen van jezelf, of met een paar vrienden, met foto's erop die zijn genomen tijdens die verhuizing waarbij je hebt geholpen? En andersom, de dankbaarheid van je vrienden komt tot uiting in een kaartje waarbij zij een foto van henzelf sturen toen ze lekker op vakantie waren en jij voor het huisdier zorgde. Belangrijk bij het uitkiezen van de foto is dat er in acht wordt genomen dat het zo persoonlijk mogelijk moet worden. Ook zal blijken dat er moeite is gestoken om een kaartje speciaal voor jou te maken, doordat ze er over hebben nagedacht: welke foto sturen we op, hoe ontwerpen we het kaartje, et cetera.

Kortom, een kaartje krijgen of sturen van en naar mensen die iets voor je hebben betekend, wordt extra persoonlijk wanneer er foto?s op staan van de personen in kwestie. Een 'dankjewel' is makkelijk gezegd, maar krijgt extra kracht wanneer die waardering wordt vormgegeven in een zelfontworpen kaartje. Mét foto's.

Onze klanten over de fotowenskaarten van Pixum

Een wenskaarten van Pixum ontwierpen we onlangs. Erg mooi geworden. Aanrader.
Michael, Zaanstad

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »