Jouw kortingscode luidt*:

B8EB37ED588B7EC

Fotokaart maken bij Pixum

Maak een prachtige fotokaart van je lievelingsfoto's. Dit doe je heel eenvoudig bij Pixum fotoservice.

Maak hier een fotokaart

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »

Fotokaart maken

Maak uw persoonlijke fotokaart van premium kwaliteit als ansicht- of wens-fotokaart met uw eigen foto. Bij Pixum kunt u nu heel eenvoudig een eigen fotokaart maken en bestellen. U kunt kiezen uit meer dan 16 verschillende formaten en nog meer leuke designs, en deze per set van 10 bestellen. Kies gewoon eerst uw favoriete kaart en design en upload afhankelijk van uw keuze een of meerdere leuke foto's. Voeg eventueel tekst nog toe. Nu hoeft u alleen nog maar online te bestellen - en Pixum levert direct bij u thuis.Fotokaart makenPixum biedt gewone groetkaarten, ansichtkarten en wenskaarten in verschillende formaten: enkelzijdig, dubbelzijdig, met kort- of met lang vouwlijntje, en zelfs met een foto's op de binnenkant. Ansichtkaarten, Wenskaarten, groetkaarten, uitnodigen Net als bij een normale kaart vindt u op de achterkant van onze ansichtkaarten plaats voor een tekst en het adres.

Bij Pixum kunt u uw fotokaart ook met een vouw bestellen als wens- of groetkaart. U kunt kiezen uit diverse formaten, zoals een gewone set wenskaarten in het standaard-A6 formaat, of een set XL wenskaarten - dat is ca. een derde DIN A4. U kunt zelfs kiezen of de vouw zich aan de zijkant of aan de bovenkant van de fotokaart bevindt.

Neem direct een kijkje in de fotokaarten-shop van Pixum, want een fotokaart zegt meer dan 1000 worden! Pixum drukt alle kaarten op hoogkwalitatief premium papier!

* De kortingscode geldt eenmalig voor 10% korting op fotokaarten, excl. bewerkings- en verzendkosten. De kortingscode is geldig tot en met 31-01-2019. Per bestelling worden er verzendkosten vanaf ¤ 3,99 berekend. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk. Alle prijzen zijn inclusief btw.