Bijzondere geboortekaartjes maken

De baby is geboren en je hebt al nagedacht over je geboortekaartje. Jullie hebben besloten om geen standaard kaartje bij een drukkerij te bestellen, maar om zelf een bijzonder geboortekaartje te maken. Met foto, omdat dat bij jullie past. Op pixum.nl maak je snel de mooiste geboortekaartjes. Dankzij de snelle levering kun je deze hoge kwaliteit geboortekaartjes snel op de bus doen.

Geboortekaartjes maken


Het is zo bijzonder. Zo teder en klein. Dat eerste moment waarop je je baby vasthoudt is voor zowel mama als papa een bijzonder moment. Deze momenten leg je natuurlijk vast op de gevoelige plaat. Je wilt het je immers blijven herinneren hoe die eerste momenten waren. Dit leveren vaak de allermooiste foto's op: vol geluk en rust. Dit zijn de perfecte foto's voor een bijzonder geboortekaartje.

Wanneer je een speciale foto wilt plaatsen op het geboortekaartjes, kies dan voor een rustige achtergrond. Wit is altijd mooi, maar een lichte effen achtergrond in iedere andere kleur is natuurlijk ook goed. Zorg vervolgens voor een natuurlijke belichting. Neem de tijd voor het maken van de perfecte foto, zodat je een mooi geboortekaartje kunt maken. Dan hoef je alleen nog te beslissen of de kleine telg op de foto gaat met grotere broer of zus, papa, mama of allebei. Er zijn fotografen die gespecialiseerd zijn in het fotograferen van pasgeboren baby's. Deze zijn makkelijk via het internet te vinden en komen ook bij je thuis.

Op pixum.nl maak je snel jouw perfecte geboortekaartje met een persoonlijke foto. Kies eerst de kaart en het formaat uit wat jij wilt en kies een mooi sjabloon uit voor je foto. Er zijn veel verschillende sjablonen om uit te kiezen. Van grappig tot lieflijk, van stoer tot modern. Kies een sjabloon wat het beste past bij de foto die je erop wilt plaatsen. Je kunt tijdens het ontwerpen van de kaart meerdere sjablonen uitproberen voordat je de kaart bestelt. Er zijn ook kaarten waar meerdere foto's inpassen. Heb je het sjabloon gekozen wat het beste bij je past, dan kun je vervolgens de tekst aanpassen en de kaart bestellen.

Kun je je al voorstellen hoe bijzonder opa's, oma's, ooms, tantes en andere familieleden en vrienden het zullen vinden om deze eerste tedere momenten op een geboortekaartje te ontvangen? Die gaat zeker weten in een plak- of fotoboek.Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card