Geboortekaartjes maken op een creatieve manier

Voor bijzondere gelegenheden zoals de geboorte van je kind, maak je speciale kaartjes om te versturen. Wees creatief met geboortekaartjes die je maakt van je eigen foto's. Lees hieronder verder voor inspiratie.


Klassiek

Klassiek kan ook heel modern. Dat weten we bij Pixum ook. Daarom hier enkele voor het maken van een elegant en klassiek geboortekaartje. Liever modern? Kijk dan eens hieronder.


Trendy

In deze tijden is het niet meer voldoende om een gewoon geboortekaartje te maken: hoe moet modern en trendy zijn. Maar wat is dat dan precies en hoe krijg je dat voor elkaar met je favoriete babyfoto's? Pixum geeft raad.


Retro geboortekaartjes

Retro is weer helemaal in. Daarom is het een idee om een retro geboortekaartje te maken. Lees meer over deze creatieve manier om de geboorte van je kind aan te kondigen.


Stoer

Vooral bij jongens (maar natuurlijk ook bij meisjes) wil je als ouders een stoer geboortekaartje. Hoe die eruitziet? Lees eens verder en je leert hoe je bij Pixum een stoer geboortekaartje kunt maken met de stoerste babyfoto's.


Aparte kaartjes

Die gewone geboortekaartjes die je overal ziet, zijn maar saai. Maak daarom eens aparte geboortekaartjes. Bij Pixum kan dat heel eenvoudig met je eigen foto's en de grote keuze aan aparte designs.


Hippe geboortekaartjes

Bij moderne ouders horen hippe kaartjes. Maar hoe maak je een hip geboortekaartje en wat is dat dan eigenlijk? Wij proberen het mysterie te ontrafelen. Lees hier meer over hippe geboortekaartjes. Een kaartje van de geboorte van je kind moet natuurlijk zijn. Dit kan heel goed met je eigen foto's en niet met de dertien in een dozijn uit de winkel.


Ouderwetse geboortekaartjes

Is het bovenstaande allemaal veel te modern voor je? Dan kun je natuurlijk altijd nog gewoon een ouderwets leuk kaartje maken. Ook dat is weer uniek! Lees verder om hier meer over te weten.


Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »