Een geboortekaart maken bij Pixum

Creëer nu zelf persoonlijke geboortekaarten met een eigen foto en tekst. Zo hoef je niet terug te vallen op standaard-motieven uit te winkel. De fotoservice Pixum biedt een grote hoeveelheid formaten, designs en lay-outs, die voorzien kunnen worden van eigen foto's en teksten. Idealiter zet je er natuurlijk foto's van de pasgeboren baby op, wellicht in combinatie met de trotse ouders. Zodoende verras je de familie en vrienden op een creatieve manier.

geboortekaarten ontwerp je bij Pixum geheel naar eigen wens. Kies eerst een van onze creatieve en stijlvolle lay-outs. Daarna word je door de producteditor gevraagd om een of meerdere foto's op te laden. Vervolgens plaats je deze op de fotovlakken van het gekozen lay-out. Daarna is het aan jou om nog een kort tekstje erbij te plaatsen. Bij een geboorte zou je bijvoorbeeld het datum en tijdstip van de geboorte, de naam, lengte en gewicht kunnen toevoegen. Daarnaast is er bij vele lay-outs nog voldoende ruimte bijvoorbeeld voor een gedichtje. Dat geeft jouw geboortekaarten een unieke en leuke touch.Geboortekaartjes maken


Grote keuze aan individuele lay-outs en design voor geboortekaarten

Pixum biedt voor fotowenskaarten een betrekkelijk aantal lay-outs en designs, waarvan velen gerelateerd zijn aan geboortes. Tevens kies je uit verschillende formaten en afwerkingen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit gewone ansichtkaarten, vouwkaarten of passe-partout-kaarten, elke soort beschikbaar in twee groottes. Indien je een vouwkaart wilt, kun je nog bepalen of de kaart aan de korte- of lange zijde wordt gevouwen. Uiteraard zijn bij vouwkaarten chique enveloppen in de prijs inbegrepen.

Al met al zijn er talrijke manieren om iedereen te laten weten dat de familie is vergroot. Zo zijn geboortekaarten ook erg leuk om ze te bewaren en de herinneringen aan deze wonderlijke momenten te vereeuwigen.

Onze klanten over de geboortekaarten van Pixum

Ik heb nog nooit zo gemakkelijk kaartjes gemaakt. Snel een van de strakke designs gekozen, fotos toegevoegd en besteld.
Nienke

Uitstekende kwaliteit fotokaarten. Ik ben er heel tevreden mee. Makkelijk te bestellen en snel geleverd.
Janneke

Pixum levert altijd netjes mijn fotoproducten af. Ik heb nog nooit twee keer hetzelfde product moeten bestellen vanwege het gevarieerde aanbod.
Bert

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »