Geboortekaartje ontwerpen

Wat een vreugde. Wat een bijzonder gevoel. Je kindje is eindelijk geboren. Na het soms wel een beetje afzien van de laatste maanden, is dan eindelijk je zoontje of dochtertje geboren. Eindelijk kun je dit wondertje in het echt zien, aanraken, vasthouden. Er is geen gevoel zo bijzonder als deze ontmoeting. Maar nu begint het pas echt. Er is best het een en ander te regelen voor deze nieuwe wereldburger.Geboortekaartjes maken


Een van die dingen die geregeld moet worden, dat is het verzorgen van de geboortekaartjes. Er is veel keus, maar eigenlijk is geen enkel kaartje echt uniek. Maar daar is een oplossing voor. Je kunt namelijk ook zelf aan de slag. Dat kan gelukkig al voor de geboorte, maar als je gekozen hebt voor een geboortekaartje met een foto van je kindje, dan moet die foto nog wel even geregeld worden natuurlijk. Maar hoe leuk is het effect. Hoe geweldig uniek is jouw kaartje met het portret van je wondertje. Jouw schat in een leuk persoonlijk ontwerp. Je kunt er honderd procent zeker van zijn dat niemand, maar dan ook niemand, hetzelfde kaartje heeft!

Let wel op. Zorg dat je een mooie scherpe foto hebt. Duidelijk. Niet teveel eromheen. Een sprekende foto. Dat is natuurlijk makkelijk te regelen, want je baby is heel fotogeniek. Ligt nog redelijk stil, dus een mooie scherpe foto is wel te maken. Zorg dat de foto ook mooi is in bijvoorbeeld sepia of zwart-wit. Een mooie close-up is natuurlijk prachtig, maar met trotse mama of papa erbij is natuurlijk ook fantastisch. Het voordeel van het ontwerpen online, is dat je het resultaat alvast kunt zien en dus ook heel makkelijk een andere foto kan kiezen als het resultaat toch niet bevalt. Pas als je helemaal tevreden bent met het resultaat, kun je de opdracht definitief maken.

En dan zie je de kaartjes thuis. Wat zijn ze leuk geworden. Wat zijn ze bijzonder en uniek! Echt het leukste kaartje dat je ooit hebt gezien. Met jouw wondertje erop. Wat zullen er leuke reacties komen. Dit is alvast een hele goede start, want er komt nog genoeg om te regelen. Nu nog even genieten, al te snel komen de opvoeding, welke school en al die andere te regelen dingen om de hoek kijken. Maar nu, nu is het gewoon nog even simpel. Slapen, voeden, liefhebben.

Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card