Geboortekaartjes meisje maken

Jullie zijn helemaal in de wolken! De echo heeft uitgewezen dat jullie een meisje verwachten? Er moet veel gebeuren, veel geregeld worden. En natuurlijk willen jullie straks aan al jullie vrienden, familieleden en kennissen laten weten dat jullie kleine prinses geboren is. En jullie meisje is natuurlijk een mooi geboortekaartje waard, toch?Geboortekaartjes maken


De tijd van voorbeeldboeken halen met kaartjes van de drukkerij is voorbij. Op internet kun je hele leuke en mooie geboortekaartjes ontwerpen. Helemaal zelf bedacht en gemaakt, dat is nog eens leuk om later tegen je dochter te vertellen!

Je kunt ze zo persoonlijk maken als je wilt, met een paar klikken staat één van de eerste foto's van jullie meisje erop. Zo kan iedereen alvast zien hoe mooi ze is. En de discussie of ze nou meer op papa of op mama lijkt, kan dan alvast beginnen!

Hieronder wat tips om het perfecte kaartje met foto te maken: - Het mooiste is een foto waarop ze slaapt of heel rustig naar iets ligt te staren. Proberen om haar vol in de cameralens te laten kijken is lastig, omdat heel jonge baby's nog wel eens scheel kijken. Dat zou jammer zijn voor de foto.
- Zorg voor een rustige achtergrond. Jullie kleine meid slapend in de box is leuk, maar al dat speelgoed en die kamerplant op de achtergrond, hebben geen toegevoegde waarde! Een foto op schoot is daarom ook niet echt geschikt. De kans is groot dat er een ongewenste arm of hand op staat?
- Als de kleine meid al mooie haartjes heeft, laat het mutsje dan achterwege. Zonde om ze onder het mutsje te verstoppen.
- Probeer alvast te bedenken wat de kleur van het kaartje wordt als je de foto gaat maken. Een roze kaartje en een foto met paarse kleding, geeft misschien net niet het juiste resultaat.

Tenslotte is het goed om naar de tekst op het kaartje te kijken. Zitten er geen spelfouten in? Zijn alle leestekens juist? Past de kleur tekst bij de kleur van de achtergrond? Hebben jullie een naam gekozen dat zowel voor een jongen als meisje kan, kijk dan nog even goed naar het volledige kaartje: is het duidelijk dat het om een jongen of meisje gaat?

Mogelijkheden genoeg en zo simpel, dat iedereen die een computer heeft, een prachtig kaartje kan maken. Je kunt het maar één keer doen!

Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card