Geboortekaartjes tweeling maken

Het is zover de eerste echo. Een bijzondere tijd voor aanstaande ouders, want dit is de eerste keer dat jullie het wonder dat in de buik van de vrouw groeit mogen gaan bewonderen, maar wat blijkt bij de echo wordt verteld dat jullie niet de aanstaande ouders zijn van één wonder, maar zelfs twee. Een waterval van emoties nemen de overhand, en vragen spoken door je hoofd. Hoe moeten we dit doen? Kunnen we wel voor twee kinderen tegelijk zorgen. Hebben we wel voldoende geld voor alles? En hoe doen we het met de geboortekaartjes?Geboortekaartjes maken


Voor een tweeling is het mogelijk om twee aparte geboortekaartjes te maken, maar het is veel leuker als je beide kinderen op één kaartje hebt staan. Een tweeling is natuurlijk al bijzonder op zich, en hier hoort een apart kaartje bij. Wat heel mooi kan zijn als geboorte kaartje voor een tweeling is een foto van de twee pasgeborene.

Er zijn wel punten waar je op moet letten, want je moet de kleding van de pasgeboren baby's niet te uitbundig maken tegen over het kaartje. Ook is het belangrijk dat je de kleur van het kaartje afstemt op de kleding die de baby's dragen. Je wilt natuurlijk geen kleuren combineren die absoluut niet bij elkaar staan.

Een geboorte kaartje met foto is een mooie gelegenheid om kennissen, familie en vrienden een eerste blik van jullie baby's te tonen. Het hoeft natuurlijk niet perse een foto van alleen de baby's te zijn. Een mooie foto, waarop de eerste uren van de ouders, en de baby's zijn vastgelegd kan ook een mooi plaatje geven als geboorte kaartje. Bedenk wel goed wat je wilt, want een geboortekaartje maak je maar één keer per baby en gaat zijn hele leven mee. Vaak wordt het geboortekaartje in het babyboek geplakt, zodat je er altijd nog eens naar kan kijken, en terug kan denken aan de bijzondere tijd van een zwangerschap.

Wij wensen u een prettige voorspoedige zwangerschap. En geniet van het mooiste wat u kan overkomen in tweevoud. Ook al zullen de emoties soms hoog oplopen, en de onzekerheid de overhand nemen. Steun elkaar dan, en weet samen staan jullie sterk en kunnen jullie dit aan.

Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card