Geboortekaartjes
10 procent korting
10% korting op je geboortekaartjes

Bijvoorbeeld:
Design vouwkaarten in set van tien slechts ¤ 13,49 i.p.v. ¤ 14,99

Naar het overzicht van de geboortekaartjes »

Je kortingscode luidt:

B8EB37ED588B7EC
Nu ontwerpen

Goedkope geboortekaartjes maken doe je heel makkelijk

Waarom voor de geboorte van een pasgeborene de geboortekaartjes al bestellen? Er gaat een hoop tijd inzitten (bezoek aan de drukker, folders inzien, informeren bij vrienden en kennissen, kosten overwegingen, enzovoort) en in dit stadium van de zwangerschap staat je hoofd wel ergens anders naar. En waarom vooraf je geboortekaartjes bestellen als je de mogelijkheid hebt om de baby zichzelf te laten presenteren aan familie en vrienden?Nu beginnnenTrotse ouders

Na de bevalling worden vaak de mooiste foto's gemaakt van de trotse ouder(s) en het pasgeboren kind. Wanneer je deze vervolgens kan gebruiken om daar een geboortekaartje van te maken zorgt dat voor een zeer unieke kaart. Zo persoonlijk krijg je nergens je geboortekaartje!

Het wordt u nu heel gemakkelijk gemaakt, omdat er tegenwoordig tal van mogelijkheden zijn online uw foto te gebruiken om een geboortekaartje te van maken waar de naam, het gewicht, de lengte en het geslacht van de baby op wordt vermeld. En natuurlijk is het een uitermate persoonlijke kaart omdat de baby er zelf opstaat!

Tips voor goedkope geboortekaartjes

De reden dat het goedkoop is, komt doordat u zelf het geboortekaartje ontwerpt en er geen dure kosten van een drukker worden berekend. U creëert uw eigen geboortekaartje met behulp van een vaak zeer uitgebreid hulpprogramma en wanneer u klaar bent met het maken van uw geboortekaartje, wordt deze zeer snel bij u thuisbezorgd. U kiest zelf het formaat, de kleur en de indeling van de foto en de tekst, waardoor u zelf bepaalt wat het geboortekaartje mag kosten.

Juiste kleur

U ziet: persoonlijke en goedkope geboortekaartjes laten maken is nu nog makkelijker en zeer eenvoudig te realiseren. Houdt u wel rekening met de resolutie van uw foto's. Zorg ervoor dat u een hoge kwaliteit foto maakt wanneer u na de bevalling trots uw pasgeborene liefdevol vasthoudt. Wanneer u twijfelt over de kwaliteit van uw foto's kunt u vaak met behulp van een online hulpprogramma zelf correcties uitvoeren.

Eenvoudiger en persoonlijker kan het bijna niet een geboortekaartje te laten maken, doordat u gebruik maakt van uw eigen foto en zelf uw geboortekaartje ontwerpt.En waarom zou u nog twijfelen als hier ook nog eens een zeer voordelig prijskaartje aanhangt?

Zorgt u voor de laatste loodjes van de zwangerschap en regel snel,eenvoudig en goedkoop uw geboortekaartje als de bevalling succesvol is afgerond.

Onze klanten over de fotowenskaarten

Onze geboortekaartjes van Pixum kwamen echt heel goed aan!
Thomas, Den Haag

Niet duur en toch kwaliteit. Volgende keer bestel ik weer bij Pixum.
Ankie, Vlissingen

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »