Hippe geboortekaartjes

De geboorte van een kind is heel bijzonder. Je bent heel blij met de komst van je kindje en dit wil je uiteraard aan de buitenwereld laten weten. Tegenwoordig word je bedolven onder het aanbod van geboortekaartjes. Het kaartje moet natuurlijk passen bij jullie pasgeboren baby en niet een veelvoorkomend kaartje zijn. Een originele manier om de geboorte van jouw kind te verkondigen is een kaart met foto's van de kleine. Je kunt er dan zeker van zijn dat er maar één zo'n kaartje is!

Geboortekaartjes maken


Jouw kind is uniek, dus waarom zou het geboortekaartje niet uniek kunnen zijn? Met foto's kun je zelf heel gemakkelijk een hip geboortekaartje maken. Een kaart met foto's van de kleine is persoonlijk en is geheel aan te passen aan jouw eigen smaak. Al voordat de kleine geboren is kun je teksten bedenken voor op het kaartje. Na de geboorte hoef je dan alleen nog maar de foto's, geboortedatum, lengte en gewicht aan te passen.

Door jouw eigen stijl in het kaartje te verwerken wordt het geboortekaartje van jouw kind hip en origineel. Hou je van uitbundig en kleurrijk? Kies dan bijvoorbeeld voor een licht gekleurde achtergrond en maak foto's met jouw baby in felgekleurde kleding. Liever ingetogen? Denk dan aan sepia, of zwart/wit foto?s. Ook kun je het geboortekaartje decoreren met plaatjes die nog meer jouw eigen stijl weergeven.

Om foto's mooi uit te laten komen is het belangrijk om met de camera niet te dicht bij jouw baby te staan. Het is beter om iets verder af te staan en dan in te zoomen. Schiet er wat extra, zodat je een ruime keuze hebt. Maak de foto's met verschillende poses en achtergronden. Je kunt jouw kleine op de rug of op de buik op een dekbed leggen, op jouw arm leggen of gewoon vasthouden. Hierdoor heb je veel opties en kun je eventueel meerdere foto's op het geboortekaartje zetten. Ook heel leuk zijn foto's met jouw andere kinderen als het niet jouw eerste kindje is of zelfs een foto erbij van de zwangere buik! Ben je niet heel handig met een camera, dan kun je ook een fotograaf inhuren voor het maken van foto's.

Het mag duidelijk zijn dat met foto's van jouw pasgeboren baby je een geboortekaartje helemaal zelf kunt ontwerpen. Hierdoor heb je een uniek en hip geboortekaartje in compleet jouw eigen stijl.Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card