Klassieke geboortekaartjes maken

Een geboorte van een kind is iets wonderbaarlijks. Dit vraagt natuurlijk om een bijzonder geboortekaartje. Wat denk je van een klassiek geboortekaartje? Klassiek kan zeer mooi zijn, met een foto van de pasgeboren baby, of zijn ouders. Een kaartje om nooit meer te vergeten, en die je maar al te graag aan iedereen wilt laten zien. Je moet wel goed nadenken als je een klassiek geboortekaartje laat maken, want je wilt natuurlijk geen klassiek kaartje, met een moderne foto erop. Het is dus heel belangrijk om van te voren goed de foto's te bekijken, en dan uiteindelijk te beslissen welke foto het beste past bij een klassiek geboortekaartje.Geboortekaartjes maken


Een geboorte kaartje met eigen foto kan je klassiek maken, door de pasgeboren baby, een effen kleur pakje aan te geven, en het mooiste is om de foto dan te laten drukken in sepia. Zo krijgt je geboortekaartje een oude uitstraling, wat perfect uitkomt op een klassiek geboortekaartje.

De tekst aan de binnen-, en buitenzijde van de kaart is het mooiste om deze in sierletters te doen. Dit past het beste bij de oude uitstraling van een klassiek kaartje.

Hou goed in de gaten dat een geboortekaartje het eerste is wat mensen te zien krijgen als ze de envelop open maken. De eerste keer dat ze je kindje te zien krijgen, en dit beeld zullen ze nooit meer vergeten met een volledig op jullie wensen afgestemd geboortekaartje, waarop jullie eigen kindje te zien is. Is er iets bijzonderder, dan het wonder van een pasgeboren baby?

De mogelijkheden om een volledig naar wens ontworpen geboortekaartje te maken zijn eindeloos, net zoals de prijzen zeer uiteenlopend zijn. Informeer van te voren goed, waar je het geboorte kaartje wilt laten drukken, want een geïnformeerd persoon telt voor twee. Wil je liever een modern kaartje? Deze zijn ook erg leuk op te maken met een foto. Denk bijvoorbeeld eens aan een kaartje, waarop je pasgeboren baby felle kleuren draag, of mooie kleding met tekentjes erop. Dit past weer beter bij een modern kaartje. De keus is volledig aan jullie als aanstaande ouders.

Wij wensen jullie alvast een prettige en voorspoedige zwangerschap. Dat jullie er samen een mooie tijd van gaan maken, en het prachtigste kaartje zullen uitkiezen voor als de baby geboren is. Een geboortekaartje is een bijzonder kaartje, waarmee je de geboorte van een kind op een speciale manier kan tonen aan familie, kennissen en vrienden, maar ook waar je altijd naar kan kijken, om terug te denken aan de bijzondere tijd van een geboorte.

Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card