Originele geboortekaartjes met eigen foto bij Pixum

Als er een baby geboren wordt mag iedereen dat weten. Als er een geboortekaartje in de bus valt ben je blij en kijk je vol verwachting naar het kaartje, hoe heet hij of zij, hoeveel weegt de baby, wanneer kunnen we op bezoek?Nu een fotokaart makenEen geboortekaartje is verrassend leuk

En hoe zou de baby eruit zien? Soms kun je dat meteen al zien, sommige ouders maken een mooie foto van hun pasgeborene, de allermooiste baby van de wereld, of laten een foto maken, en zetten die op het geboortekaartje. Soms van het snoetje of soms van een slapende baby of van de baby in de armen van een trots broertje of zusje. Bekend maar altijd weer vertederend is het babyhandje in de grote hand van pappa of mamma. Sommige ouders kiezen voor een foto van voor de geboorte, dus van mamma met dikke buik. Daar zijn mogelijkheden te over en kan ieder zijn eigen fantasie laten werken. Elke foto zal uniek zijn, en op zijn eigen manier vertederend.

In het ontwerp van een origineel geboortekaartje zijn er vele details die de aandacht verdienen: de kleuren, de tekeningetjes, de stijl. Sommige mensen houden van simpel en lief, anderen van grappig, weer anderen willen er een strikje, een sokje of een beertje op. Ook de vorm en de manier van vouwen laten allerlei originele geboortekaartjes toe. Op internet kun je je eigen geboortekaartje ontwerpen, helemaal zoals je zelf wilt. De programma's zijn zo goed dat het resultaat van professionele kwaliteit is. Vervolgens worden de kaartjes op kwaliteitspapier gedrukt en heb je de mooiste en origineelste kaartjes om aan al je bekenden te laten weten dat je baby geboren is.

Kies een mooie en scherpe foto

Als je kiest voor een foto van je baby op het geboortekaartje moet je ervoor zorgen dat de foto scherp is en een hoge resolutie heeft. Gebruik een flitser aangezien de foto eigenlijk altijd binnen gemaakt zal worden. Zorg uiteraard dat je baby veilig en comfortabel ligt op een dekentje of laken met een mooie structuur en een onopvallende kleur. Verder kun je je baby zo fotograferen als je wilt. Let erop dat de voetjes er ook op staan, als je een foto van de hele baby neemt. Met de mooiste foto ga je aan de slag om het allermooiste originele geboortekaartje van te maken.

Onze klanten over de fotowenskaarten van Pixum

Briljante en heldere kleuren! Onze geboortekaartjes hebben wij bij Pixum laten maken. Geen moment spijt van gehad!
Nico, Makkum

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »