Ouderwetse geboortekaartjes maken bij Pixum

De zwangerschap en het uitkijken naar het kindje dat komen gaat, is voor de meeste mensen een periode waarin veel verschillende gevoelens een rol spelen. Onzekerheid of alles wel goed zal gaan en of je wel een goede ouder zult zijn, blijdschap over het nieuwe leven dat komende is en dat misschien wel de vervulling van een lang en diep gekoesterde wens is. Of misschien denk je vaker met nostalgische gevoelens terug aan je eigen kindertijd en de dingen die je gelukkig maakten.Geboortekaartjes maken


En daarnaast ben je ook praktisch bezig: bijvoorbeeld met de inrichting van de babykamer, de aanschaf van allerlei spulletjes en het nadenken over een mooie naam voor het kindje. En vervolgens ga je op zoek naar een geboortekaartje. Ze zijn er in alle soorten en maten: van strak en modern tot vrolijk en kleurrijk, romantisch en nostalgisch.

Omdat een geboortekaartje niet alleen maar bericht over de geboorte van een kindje maar ook een blijvende herinnering is aan een van de meest bijzondere gebeurtenissen in een mensenleven, is een geboortekaartje het waard om veel aandacht aan te besteden.

Ben jij romantisch aangelegd en droom je vaak weg bij verhalen over vroeger? Kun je moeilijk afstand doen van je oude spulletjes en heb je bijvoorbeeld je eerste beer nog? Dan is een nostalgisch geboortekaartje vast iets voor jou!

Bij Pixum kun je online met de modernste technieken een prachtig nostalgisch geboortekaartje ontwerpen. Zelfs inclusief een of meerdere foto's van de pasgeboren baby of je nieuwe gezinnetje. Dat maakt je zelfontworpen geboortekaartje nog persoonlijker!

Een foto in sepia - de geelbruine tint die de foto's van vroeger kenmerkt - is bijzonder geschikt voor een nostalgisch geboortekaartje. Sepia werd vroeger gebruikt om een afdruk beter tegen vervagen te beschermen, daarom hebben zoveel oude foto's een sepiatint. Een zwart-witfoto kan ook geschikt zijn voor een nostalgisch geboortekaartje, vooral als de contrasten niet te scherp zijn. Als je voor meerdere foto's kiest, kan een plaatje van een ouderwetse teddybeer of een romantisch wiegje een mooie aanvulling zijn.

Om het geheel helemaal in stijl af te maken, kies je voor een lettertype en een achtergrond die goed passen bij de nostalgische sfeer die jij voor ogen hebt.

Maak verschillende ontwerpen en kies degene die je ook na een paar dagen nog steeds het allermooist vindt!

Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card