Geboortekaartjes maken: verschillende soorten bij Pixum

Geboortekaartjes zijn er in vele soorten en maten. Maak een unieke geboortekaartje bij Pixum van je eigen foto's. Maak gebruik van de verschillende mogelijkheden van de online editor om een uniek geboortekaartje te maken.


Originele geboortekaartjes

Uniek zijn geboortekaartjes waar je je eigen foto's gebruikt. Ga nog een stap verder en maak ze origineel! Lees deze tips door en maak van je favoriete foto's originele kaartjes.


Meisje

Een kaartje voor een pasgeboren meisje maken? Waar kun je opletten zodat je een leuk kaartje maakt van je eigen foto's? Pixum zet de tips op een rij. Lees de tips en tricks voor het maken van een kaartje voor een meisje.


Tweeling

Een leuk type kaartje is een kaartje van een tweeling. Doe inspiratie op en lees dit eens door over het maken van een geboortekaartje van een tweeling. Misschien kom je nog op leuke ideeë voor jouw kaartje.


Geboortekaartje jongen

Jongens zijn anders dan meisjes. Dit is gewoon zo. Dus ook het geboortekaartje is anders voor een meisje dan voor een jongen. Hier lees je meer over het maken van een geboortekaartje voor een jongen.


Bijzonder

Bij een special gelegenheid als de geboorte van je kind, hoort natuurlijk een bijzonder geboortekaartje. Met je eigen foto maak je zelf de meest bijzondere. Lees meer over het maken van zulke kaartjes. .


Babykaartjes

Iedereen wil je vertellen dat je een kind hebt gekregen. Niet verwonderlijk natuurlijk. Het is iets heel bijzonders. Dat vraagt om leuke babykaartjes. Lees hier alles over het maken een babykaartje van je lievelingsfoto's van de kleine.


Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »