Stoere geboortekaartjes maken

Jouw eerste officiële document: je geboortekaartje! Iedereen die ook maar enige link met je ouders heeft/had, heeft jouw geboortekaartje ontvangen. Zij weten van jouw bestaan af, op de eerste plaats dankzij dat kaartje! Het geboortekaartje is daarmee het eerste 'document' voor de buitenwereld met de identiteit van de allerjongste generatie erop.

Geboortekaartjes maken


Nu wordt er voor het geboortekaartje vaak gekozen voor een leuke tekening van een baby. Of van een hondje. Of beertje. Maar wat is er nou leuker dan al je kennissen meteen een indruk van jouw kleine te geven via een persoonlijke foto?! Een foto van je baby, enkele uren of zelfs minuten na de geboorte gemaakt, vereeuwigd in zijn/haar geboortekaartje.

Indien je (naar verwachting, vanwege het vele getrappel in de buik!) een stoere telg op de wereld zet, is het leuk het geboortekaartje meteen al dat thema te geven. Zo kun je bijvoorbeeld online een foto op het kaartje laten zetten van je pasgeboren kleine met die stoere blik naar papa! De basis van de geboortekaartjes is daarmee binnen een paar klikken gemaakt.

Het maken van een persoonlijk stoer geboortekaartje is niet moeilijk. De grootte van de kaart, de kleur en de teksten zijn makkelijk via internet te selecteren en in te vullen. Zo ook de foto. Jouw favoriete foto van je kleine kan je makkelijk online uploaden. De bijpassende lay-out van de kaart heb je via de website tevens zo gevonden. De kaart heeft daarmee al de juiste basis te pakken en is vervolgens goed af te stylen!

Zodra de geboortekaartjes bij je thuis zijn bezorgd, kun je ze naar wens eventueel nog verder personificeren. Denk bijvoorbeeld aan stickers van ruige afbeeldingen om de foto heen als snelle auto's of grote, enge dieren. Ook met speciaal materiaal kan de kaart stoer gemaakt worden, zoals ruw papier, karton of jute. Een stoer strikje in de hoek van de kaart is makkelijk gemaakt met een stukje ruw touw en een perforator.

De kaart van je kleine is, ondanks dat hij haast té makkelijk online te maken is, uiterst persoonlijk en uniek: zo heeft je baby een geboortekaartje met zijn/haar eigen foto erop en heb je er zelf eventueel nog wat anders eigens aan toegevoegd. Een geboortekaartje om in te lijsten!Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card