Geboortekaartjes maken: tips van Pixum

Een geboortekaartje met eigen foto is leuk om te maken en te versturen. Trots als je bent op je pasgeboren kindje wil je dat natuurlijk aan iedereen laten weten. Lees hier enkele tips voor het perfecte kaartje met eigen foto.


Algemene tips

Als je nog nooit een geboortekaartje hebt gemaakt, kan dat overweldigend zijn. Een paar basistips bieden dan uitkomst. De taak van het uitzoeken, sorteren van foto's wordt makkelijker en is hier perfect uitgelegd: lees verder.


Meer algemene tips

Voor gevorderden hebben we ook enkele tips en tricks bij elkaar gezet. Voor als het je tweede of wellicht al je derde geboortekaartje is. Lees ze eens door en misschien heb je wat aan onze tips en tricks.


Tekst van een geboortekaartje

Bij sommige designs bij Pixum kun je een tekst er online bijzetten. Maar wat zeg je dan en in welke woorden? Doe inspiratie op en lees onze teksttips door. Er zit vast wel wat bij, wat heel goed op jouw geboortekaartje past.


Goedkoop

Voor diegenen met een wat kleiner budget, biedt Pixum uitkomst. We hebben een grote keuze uit verschillende soorten en maten. Voor elke portemonnee wat wils. Goedkoop is zeker niet duurkoop bij Pixum.


Geboortekaartjes ontwerpen

Een geboortekaartje ontwerpen met je eigen foto's: waar begin je dan? Welke foto's gebruik je en hoe kun je die het beste verwerken in je kaartje. Lees hier alle tips en je wordt een stuk wijzer. Het maken van een origineel kaartje hoeft geen geheim te zijn.


Zelf maken

Iets zelf maken is tegelijkertijd origineel en leuk om te doen. Twee vliegen in een klap dus. Lees hier hoe je bij Pixum een geboortekaartje zelf kunt maken. En dan ziet het er ook nog eens geweldig uit! Met onze tips wordt het maken een eitje.


Unieke kaartjes

Een kaartje van de geboorte van je kind moet natuurlijk uniek zijn. Dit kan heel goed met je eigen foto's en niet met de dertien in een dozijn uit de winkel.


Leuke geboortekaartjes

Een leuke kaartje wil je natuurlijk altijd maken. Maar hoe doe je dat en ook nog op een originele manier? Lees eens de tips door die Pixum heeft samengesteld. Goede ideeën en inspiratie gegarandeerd!


Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »