Trendy geboortekaartjes maken

De geboorte van een kind is uniek en zo kunt u het ook aankondigen. Hier kunt u op een gebruiksvriendelijke, duidelijk uitgelegde manier uw originele geboortekaartjes maken.Geboortekaartjes maken


Misschien wilt u wel een foto gebruiken van uw zwangere buik? Van grote broer of zus? Hier kan het allemaal in enkele klikken. U kiest het ontwerp en de foto, wij doen voor u de rest.

Een geboortekaartje met een foto is niet enkel origineel. Het spreekt meer aan dan een standaard kaartje en wordt sneller bijgehouden door uw geliefden. U kan dit kaartje trendy maken door voor een flashy kleurtje, een knallende achtergrond of een sierlijk lettertype te kiezen. Tevens kan u naargelang uw wens afbeeldingen bewerken en toevoegen.

Toch zijn er ook enkele dingen waarmee u rekening dient te houden voor u begint aan het maken van uw gepersonaliseerd geboortekaartje. Is de foto die u wilt gebruiken niet te donker of te licht? Is het zeker een foto waarvan u wilt dat uw familie en vrienden hem straks op de kast hebben staan? Het is goed hier even bij stil te staan, alvorens te beginnen. Het gaat immers niet om zomaar een kaartje. Misschien wilt u een foto vanbiemand anders gebruiken? Vergeet in dit geval geen toestemming te vragen aan de eigenaar van de foto en/of de personen die erop afgebeeld staan.

Weet u al precies hoeveel kaartjes u nodig zal hebben? Het is aangeraden een lijst te maken op voorhand zodat u vanaf het begin een goed overzicht heeft en niet voor verrassingen komt te staan. Als u niet helemaal zeker bent van wat u wilt, kan u misschien eerst enkele voorbeelden bekijken. Of u kan natuurlijk ook enkele dingen proberen.

Heeft u dit allemaal goed doorgenomen? Dan kan u nu naar hartenlust beginnen te experimenteren met foto's, kleuren, teksten, achtergronden.... Graag willen wij u veel plezier wensen met de zoektocht naar het perfecte kaartje, zoals er geen 2 zijn.

Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card