Kerstkaarten
10 procent korting
Kerstkaarten van Pixum met 10% korting

Bijvoorbeeld:
Design postkaarten XL in set van 10 kaarten slechts ¤ 10,79 i.p.v. ¤ 11,99

Naar het overzicht van de kerstkaarten »

Je kortingcode luidt:

B8EB37ED588B7EC
Nu ontwerpen
Kerstkaarten: Design-wenskaarten lange vouw M - set van tien (enkelzijdig bedrukt)

Design-vouwkaarten vanaf ¤ 14,99 bestellen**

Exclusieve kerstkaarten met passende enveloppen bij Pixum bestellen.

Nu bestellen
Kerstkaarten:

Design-postkaarten XL vanaf ¤ 11,99**

Creatieve kerstkaarten als XL postkaart versturen. Heldere kleuren door hoogwaardig printproces.

Nu bestellen
Kerstkaarten: Design-wenskaarten korte vouw L - set van tien (enkelzijdig bedrukt)

Design-vouwkaarten (korte vouw) vanaf ¤ 15,99 ontwerpen**

Individuele fotokerstkaarten in een set van tien, incl. enveloppen.

Nu bestellen
Kerstkaarten: Design-wenskaarten lange vouw L - set van tien (enkelzijdig bedrukt)

Design-vouwkaarten XL (lange vouw) vanaf ¤ 15,99 maken**

Eenzijdig bedrukte kerstkaarten in een set van tien. Keuze uit vele designs.

Nu bestellen

Kerstkaart maken voor relaties

Als de kerstperiode aanbreekt worden bedrijven bestookt met stromen kerstkaarten en kerstwensen. Het blijft lastig om je als bedrijf te onderscheiden tussen al die andere kaarten. Hoe kun je een blijvende indruk achterlaten. Hoe kun je tussen die stapels zorgen dat net die ene kaart toch opvalt en echt bekeken wordt. Dat is op zichzelf al een hele uitdaging.

De persoonlijke aanpak doet soms letterlijk wonderen. Als van een kerstkaart af te lezen is dat er zorg aan is besteed en echt tijd in is gestoken kan die kaart net het verschil maken, maar hoe doe je dat. Hoe maak je die indruk? Het is een hele opgave om te zorgen dat je niet ongezien in de stapel verdwijnt en al snel de oud-papierdoos in verdwijnt. (Dan kom je uiteindelijk ook nog goed terecht, het kan slechter, maar het idee is toch dat je gezien wordt!)

Een kerstkaart die uniek is gemaakt door het gebruik van een creatieve teamfoto, een kerstkaart die de aandacht trekt door een foto van het personeel getuigend van een groot gevoel voor humor. Of juist een kunstzinnige kaart van alle medewerkers in een mooie, aansprekende achtergrond. Zo'n kerstwens kan echt de aandacht naar zich toe trekken en dat is toch wat je beoogt. Zo'n kaartje kan echt het verschil maken en dat is toch de opzet van de kerstwens. Je bedrijf nog even in het zonnetje zetten. Nog even een stukje reclame voor je zaak. Probeer echt iets onderscheidends te doen. Helemaal goed als je ook de bedrijfsvisie in het geheel kan betrekken als dat mogelijk is.Kerstkaart maken


Maar let op. De standaard groepsfoto kennen we langzamerhand wel. Ga eens voor wat anders dan een gebruikelijke foto. Schakel desnoods eens een professionele, kunstzinnige fotograaf in. Zo iemand die gewoon net een andere hoek pakt voor de foto, of die net dat andere inzicht heeft en een foto een heel andere dimensie kan geven. Of ga gewoon eens brainstormen met je collega's of personeel. Sommige mensen blijken namelijk echt heel artistieke ideetjes te hebben. Maak daar gebruik van en laat dit jaar eens echt iets bijzonders zien in de kerst- en nieuwjaarswens!

Het blijft een uitdaging om het verschil te maken. Maar een uitdaging is leuk. Een uitdaging vraagt om creatieve brainstormsessies. Dus morgen een koffiemomentje met elkaar en leg de uitdaging voor aan iedereen. Misschien is er nog iets leuks aan te koppelen voor extra motivatie. Succes!

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »

* De kortingscode geldt eenmalig voor 10% korting op fotokaarten, excl. bewerkings- en verzendkosten. De kortingscode is geldig tot en met 31-01-2019. Per bestelling worden er verzendkosten vanaf ¤ 3,99 berekend. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk. Alle prijzen zijn inclusief btw.

** Incl. btw en excl. verzendkosten