Kerstkaarten
10 procent korting
Kerstkaarten van Pixum met 10% korting

Bijvoorbeeld:
Design postkaarten XL in set van 10 kaarten slechts ¤ 10,79 i.p.v. ¤ 11,99

Naar het overzicht van de kerstkaarten »

Je kortingcode luidt:

B8EB37ED588B7EC
Nu ontwerpen
Kerstkaarten: Design-wenskaarten lange vouw M - set van tien (enkelzijdig bedrukt)

Design-vouwkaarten vanaf ¤ 14,99 bestellen**

Exclusieve kerstkaarten met passende enveloppen bij Pixum bestellen.

Nu bestellen
Kerstkaarten:

Design-postkaarten XL vanaf ¤ 11,99**

Creatieve kerstkaarten als XL postkaart versturen. Heldere kleuren door hoogwaardig printproces.

Nu bestellen
Kerstkaarten: Design-wenskaarten korte vouw L - set van tien (enkelzijdig bedrukt)

Design-vouwkaarten (korte vouw) vanaf ¤ 15,99 ontwerpen**

Individuele fotokerstkaarten in een set van tien, incl. enveloppen.

Nu bestellen
Kerstkaarten: Design-wenskaarten lange vouw L - set van tien (enkelzijdig bedrukt)

Design-vouwkaarten XL (lange vouw) vanaf ¤ 15,99 maken**

Eenzijdig bedrukte kerstkaarten in een set van tien. Keuze uit vele designs.

Nu bestellen

Wat stuur jij je collega's met kerst?

Kerstkaarten maken voor collega's; heeft u dat wel eens gedaan? Nee? Dan is dit jaar de mogelijkheid voor u om daar verandering in te brengen! Niets is meer origineel dan het ontwerpen van een eigen kerstkaart. Kerstkaarten koopt u vandaag de dag niet langer meer bij de supermarkt of boekhandel. Nee, u creëert zelf een wonderlijke kerstkaart die het kerstgevoel in uw omgeving dichterbij brengt. U geeft uw collega's namelijk de kans om met uw creativiteit kennis te laten maken. En u brengt een persoonlijke sfeer op de werkvloer die de teambuilding kan bevorderen!

Het leuke aan het maken van eigen kerstkaarten, is dat u het niet allemaal meer zelf hoeft te knippen en plakken. U kiest zelf een foto uit welke u kunt uploaden via de website. En verder ontwerpt u de kerstkaart volledig conform uw wensen! Alles kunt u digitaal doen: van het formaat tot het designontwerp toe. Zo kunt u kiezen voor kerstkaart in de vorm van een postkaart. Maar u kunt er ook voor kiezen om het juist in de vorm van een wenskaart te doen. U leest het goed: er zijn talloze mogelijkheden!Kerstkaart maken


Waak er voor om de boodschap van de kerstkaarten niet te persoonlijk te maken. Denkt u nog eens aan het bevorderen van de teambuilding. U zou kunnen overwegen om de boodschap dichtbij het zakelijke te houden, zonder dat u daarin iets van uzelf verliest. Bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap die de onderlinge band tussen collega's kan versterken. Maar, misschien heeft u juist wel de behoefte om het zo persoonlijk mogelijk te maken en wilt u uw collega's graag iets meegeven van uw huiselijke sfeer. Beide opties zijn mogelijk met het maken van digitale kerstkaarten.

Kortom, voor het realiseren van deze wensen is enkel uw eigen inbreng en creativiteit gewenst. En aangezien elk individu, inclusief uzelf, een kunstenaar is, moet dit voor u geen enkel probleem zijn! Natuurlijk, het vraagt iets van u qua tijd. Maar stelt u zich eens voor hoe verrast uw collega's zullen reageren wanneer ze een persoonlijk ontworpen kerstkaart van uw hand uit de envelop tevoorschijn halen. Ze zullen u bewonderen om uw creativiteit en misschien het jaar daarop wel hetzelfde ondernemen! Twijfel niet langer, maar begin met het ontwerp van uw eerste eigen kerstkaart!

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »

* De kortingscode geldt eenmalig voor 10% korting op fotokaarten, excl. bewerkings- en verzendkosten. De kortingscode is geldig tot en met 31-01-2019. Per bestelling worden er verzendkosten vanaf ¤ 3,99 berekend. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk. Alle prijzen zijn inclusief btw.

** Incl. btw en excl. verzendkosten