Kerstkaarten
10 procent korting
Kerstkaarten van Pixum met 10% korting

Bijvoorbeeld:
Design postkaarten XL in set van 10 kaarten slechts ¤ 10,79 i.p.v. ¤ 11,99

Naar het overzicht van de kerstkaarten »

Je kortingcode luidt:

B8EB37ED588B7EC
Nu ontwerpen
Kerstkaarten: Design-wenskaarten lange vouw M - set van tien (enkelzijdig bedrukt)

Design-vouwkaarten vanaf ¤ 14,99 bestellen**

Exclusieve kerstkaarten met passende enveloppen bij Pixum bestellen.

Nu bestellen
Kerstkaarten:

Design-postkaarten XL vanaf ¤ 11,99**

Creatieve kerstkaarten als XL postkaart versturen. Heldere kleuren door hoogwaardig printproces.

Nu bestellen
Kerstkaarten: Design-wenskaarten korte vouw L - set van tien (enkelzijdig bedrukt)

Design-vouwkaarten (korte vouw) vanaf ¤ 15,99 ontwerpen**

Individuele fotokerstkaarten in een set van tien, incl. enveloppen.

Nu bestellen
Kerstkaarten: Design-wenskaarten lange vouw L - set van tien (enkelzijdig bedrukt)

Design-vouwkaarten XL (lange vouw) vanaf ¤ 15,99 maken**

Eenzijdig bedrukte kerstkaarten in een set van tien. Keuze uit vele designs.

Nu bestellen

Kerstkaarten bestel je online bij Pixum

Het versturen van kerstkaarten is al jaren traditie en zal ook dit jaar weer massaal gebeuren. De manier waarop kerstkaarten verstuurd worden, wat voor kaarten er verstuurd worden en de manier waarop deze verkregen worden verschillen echt wel met vroeger. Tegenwoordig is er de mogelijkheid je kerstkaarten online te bestellen en dat brengt een aantal voordelen met zich mee.

Het online bestellen van kerstkaarten heeft als grote voordeel dat je dat ieder moment van de dag kan doen. Je hoeft dus niet meer de deur uit om ze te kopen. Je kunt 's avonds na je werk in alle rust je kerstkaarten uitzoeken en kopen. Vanuit je luie stoel kun je kerstkaarten vergelijken, aanbieders vergelijken en je kerstkaart tot iets persoonlijks maken door ze zelf te ontwerpen.Kerstkaart maken


Bij het online bestellen van kerstkaarten zijn er een aantal dingen waar je op moet letten en die belangrijk zijn. Kies een goede aanbieder met een duidelijke website. Staat alle belangrijke informatie erop? Is er een contactadres? Als de website goed voelt, kun je gaan kijken naar de mogelijkheden om je eigen kerstkaart te ontwerpen en te bestellen. Denk aan zaken als het uploaden van je eigen foto, het toevoegen van je eigen persoonlijke tekst en keuze uit leuke designs en speelse kleuren. Het voordeel aan het uploaden van je eigen foto en het maken van je eigen teksten is dat je je kerstkaarten volledig naar eigen wens kunt maken en ontwerpen. Je kunt er je eigen stempel op drukken.

Beoordeel voor jezelf of het ontwerpen makkelijk en soepel gaat en of je alle opties hebt die je zou willen. Kun je makkelijk bepaalde zaken veranderen? Wat kan je allemaal zelf bepalen? Heb je genoeg opties om de kleur van bijvoorbeeld de achtergrond en je tekst te veranderen?

De kosten en eventuele verzendkosten zijn ook zaken om naar te kijken. Een ander belangrijk punt is de levertijd van je bestelde kaarten. Ze moeten natuurlijk wel op tijd binnen kunnen komen bij je ontvangers. Het online ontwerpen en bestellen van kerstkaarten biedt een legio aan mogelijkheden. Je kunt alles naar wens ontwerpen, tot in de kleinste details en dit doen op ieder gewenst moment van de dag. Laat jezelf verrassen door het gemak en de mogelijkheden en bestel dit jaar uw kerstkaarten online.

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »

* De kortingscode geldt eenmalig voor 10% korting op fotokaarten, excl. bewerkings- en verzendkosten. De kortingscode is geldig tot en met 31-01-2019. Per bestelling worden er verzendkosten vanaf ¤ 3,99 berekend. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk. Alle prijzen zijn inclusief btw.

** Incl. btw en excl. verzendkosten