Kerstkaarten
10 procent korting
Kerstkaarten van Pixum met 10% korting

Bijvoorbeeld:
Design postkaarten XL in set van 10 kaarten slechts ¤ 10,79 i.p.v. ¤ 11,99

Naar het overzicht van de kerstkaarten »

Je kortingcode luidt:

B8EB37ED588B7EC
Nu ontwerpen
Kerstkaarten: Design-wenskaarten lange vouw M - set van tien (enkelzijdig bedrukt)

Design-vouwkaarten vanaf ¤ 14,99 bestellen**

Exclusieve kerstkaarten met passende enveloppen bij Pixum bestellen.

Nu bestellen
Kerstkaarten:

Design-postkaarten XL vanaf ¤ 11,99**

Creatieve kerstkaarten als XL postkaart versturen. Heldere kleuren door hoogwaardig printproces.

Nu bestellen
Kerstkaarten: Design-wenskaarten korte vouw L - set van tien (enkelzijdig bedrukt)

Design-vouwkaarten (korte vouw) vanaf ¤ 15,99 ontwerpen**

Individuele fotokerstkaarten in een set van tien, incl. enveloppen.

Nu bestellen
Kerstkaarten: Design-wenskaarten lange vouw L - set van tien (enkelzijdig bedrukt)

Design-vouwkaarten XL (lange vouw) vanaf ¤ 15,99 maken**

Eenzijdig bedrukte kerstkaarten in een set van tien. Keuze uit vele designs.

Nu bestellen

Van je vakantiefoto's een kerstkaart maken

Het is donker en het is koud. De winter is begonnen, Kerstmis komt er weer aan. Je wilt originele kerstkaarten maken, eens iets anders dan de traditionele kaarten. Je denkt terug aan de heerlijke vakantietijd. Deze tijd is voorbij, er komt een andere gezellige tijd aan. Combineer deze twee door kerstkaarten te maken met foto's die gemaakt zijn in de vakantie. Doe eens iets anders dan de standaard sterren, dennenbomen of kerstballen. Of combineer deze traditionele kerstsymbolen met een foto van het strand, de zee en de zon. Maak eens een kerstkaart van één van je vakantiefoto's.Kerstkaart makenJe hebt genoten van een heerlijke vakantie en je wilt dit delen met je familie, vrienden en kennissen. Je hebt fraaie foto's gemaakt van een zonnige vakantie. Van een vakantie in de bergen of aan zee. Deze stralende foto's te combineren met een Kerstwens geeft je de kans om in de wintertijd creatief bezig te zijn met een periode in de zomer. Je laat in de donkere dagen iets lichtst zien. Iets waar vrienden en familie vrolijk van worden. Je laat met deze Kerstkaarten ook zien hoe je zelf deze vakantie hebt ervaren. Je laat een stukje zien van wat jij verstaat onder vakantie. Dit hoeft natuurlijk niet een foto van een zomervakantie te zijn. Sneeuw en zon geven ook goede mogelijkheden, waardoor je ook prima kunt kiezen voor een vakantiefoto die je hebt gemaakt tijdens de wintersport. Hiermee kun je een witte Kerst creëren en kun je een sfeer laten zien die meer verwacht wordt tijdens de kerstperiode.

Je kunt kiezen uit verschillende soorten. Kies je voor een ansichtkaart, let er dan op dat je dekerstboodschap goed verdeeld over de kaart. Zet de tekst niet op gezichten en zorg er voor dat de kleur van de letters duidelijk contrasteren met de foto. Ook kun je kiezen voor een vouwkaart. Je vakantiefoto kun je hierbij aan de voorkant plaatsen en de tekst binnenin. Daarbij kun je ook nog kiezen voor een liggend of staand formaat. Wees nauwkeurig in het kiezen van de foto. Deze moet helder zijn zodat hij na het drukproces nog goed duidelijk is. En maak goed gebruik van de ruimte die je hebt op de kaart zodat de vakantiefoto mooi tot zijn recht komt. Want in deze periode is het van belang dat je naast de duisternis ook het stralende en vrolijke kan laten zien.

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »

* De kortingscode geldt eenmalig voor 10% korting op fotokaarten, excl. bewerkings- en verzendkosten. De kortingscode is geldig tot en met 31-01-2019. Per bestelling worden er verzendkosten vanaf ¤ 3,99 berekend. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk. Alle prijzen zijn inclusief btw.

** Incl. btw en excl. verzendkosten