Je kerstkaarten worden écht bijzonder dit jaar...

Kerstkaarten. Natuurlijk stuur je ze en het is altijd weer leuk om rond Kerstmis elke dag een bomvolle brievenbus te hebben. Het zijn echter wel altijd dezelfde kerstkaarten die je krijgt, waarbij er vaak ook een aantal dezelfde kaarten tussen zitten. Wat zou het leuk zijn als jouw kerstkaarten dit jaar wél opvallen tussen alle standaard kaartjes. Maar hoe maak je zo'n originele kerstkaart? Dat kan heel goed én gemakkelijk door met een eigen foto een kerstkaart te maken.Kerstkaart makenKerstkaart met foto

Natuurlijk kun je gewoon een mooie foto laten afdrukken en achterop een tekstje schrijven, maar dat is niet echt sfeervol of aansprekend. Veel leuker en net zo makkelijk is het om je eigen foto in een bestaand ontwerp te uploaden en zo een echte professionele kerstkaart te maken. Kies wel voor een betrouwbare en kwalitatieve website zodat je kerstkaarten ook echt bijzonder en uniek worden.

Welke foto?

Wat voor foto je kiest voor je kerstkaart is helemaal aan jezelf. Het is leuk een mooie foto van de kinderen samen te kiezen, of misschien een gezinsportret? Natuurlijk kun je ook kiezen voor een sneeuwlandschap, of, lekker tegendraads, het tropische strand waar je deze zomer vakantie hebt gevierd! Je kunt een bestaande foto gebruiken, maar je kunt ook speciaal voor de gelegenheid aan de slag gaan. Wil je bijvoorbeeld je kinderen op de foto zetten voor een kerstkaart, zorg dan voor een neutrale achtergrond (hang een wit laken op), goed licht en vrolijke, uitgeslapen kinderen. Als je wat kerstslingers, (onbreekbare) kerstballen en andere kerstversiering erbij legt, krijg je al gauw de meest spontane foto's, en die zijn vaak toch het allerleukst. Mooie natuurfoto's kun je maken als het een nacht gesneeuwd of hard gevroren heeft. Vaak zijn kleine details, zoals een berijpt blaadje in het ochtendlicht of een struik met op elk takje wat sneeuw, heel mooi voor op een kerstkaart.

Wees op tijd

Vergeet niet je kerstkaarten op tijd te bestellen en op te sturen - in december doet de post er vanwege de drukte vaak wat langer over dan de standaard termijn. Zo weet je zeker dat iedereen jouw originele kerstkaart in ieder geval op tijd in huis heeft.

Onze klanten over de fotowenskaarten van Pixum

Originele kerstkaarten maak ik bij Pixum met mijn eigen foto. Leuk!
Mirjam, Alkmaar

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »