Tips voor het maken van kerstkaarten

Een kerstkaart maken met eigen foto's maakt je kaart uniek. Pixum geeft je een aantal tips voor een prachtige kerstkaart.

Kerstkaarten maken

De persoonlijkste kerstkaart is een foto van jezelf, je gezin, de kerstboom of bijvoorbeeld een sneeuwpop Foto's zijn makkelijk online te bewerken, waardoor ze professioneler worden. Wil je ze afdrukken, let dan goed op de maat en resolutie.


Kerstkaarten online bestellen

Met online bestellen hoef je de deur nieteens uit. Zoek een betrouwbare site en upload je foto, plaats je tekst en versier de boel. Betalen, op verzenden klikken en klaar. Let er op dat de levertijd niet te lang duurt.


Originele kerstkaarten

De enige echt originele en unieke kerstkaarten zijn zelfgemaakte. Gebruik een foto die je al hebt, of doe wat extra moeite en maak nieuwe foto's voor de gelegenheid. Gebruik hierin bijvoorbeeld kerstdecoratie of een winterlandschap.


Welke foto's kerstkaarten

Je moet niet zomaar een foto pakken, denk er wel goed bij na. Kies een foto van je kinderen, je gezin, je huisdieren, een winterlandschap of een foto in kerstsfeer.


Voordelen kerstkaarten

Een van de voordelen van zelf kerstkaarten maken is natuurlijk dat je zelf in de hand hebt wat er op komt, qua afbeelding én qua tekst. Daarnaast hoef je niet naar de winkel, en heb je een unieke kaart.


Zelf kerstkaarten maken

Er zijn veel ontwerpen voor kerstkaarten. De meeste kaarten zijn ansichtkaarten of wenskaarten. Ansichtkaarten zijn enkel, wenskaarten zijn dubbelzijdig en vouw je open.


Deze zijn er ook in maatje XL.

Kerstkaart stappenplan

Kies de stijl van de kaart, en maak hier een moodboard bij. Kies vervolgens een foto of maak een nieuwe. Bepaal welke elementen je wil, zoals kaders of kerstwensen.


Online kerstkaarten

Door online kerstkaarten te bestellen hoef je niet bang te zijn er teveel of te weinig te hebben, terwijl ze in de winkel in pakketten worden verkocht. Dit scheelt weer in de tijden van kerststress!


Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »