Kerstkaarten
10 procent korting
Kerstkaarten van Pixum met 10% korting

Bijvoorbeeld:
Design postkaarten XL in set van 10 kaarten slechts ¤ 10,79 i.p.v. ¤ 11,99

Naar het overzicht van de kerstkaarten »

Je kortingcode luidt:

B8EB37ED588B7EC
Nu ontwerpen
Kerstkaarten: Design-wenskaarten lange vouw M - set van tien (enkelzijdig bedrukt)

Design-vouwkaarten vanaf ¤ 14,99 bestellen**

Exclusieve kerstkaarten met passende enveloppen bij Pixum bestellen.

Nu bestellen
Kerstkaarten:

Design-postkaarten XL vanaf ¤ 11,99**

Creatieve kerstkaarten als XL postkaart versturen. Heldere kleuren door hoogwaardig printproces.

Nu bestellen
Kerstkaarten: Design-wenskaarten korte vouw L - set van tien (enkelzijdig bedrukt)

Design-vouwkaarten (korte vouw) vanaf ¤ 15,99 ontwerpen**

Individuele fotokerstkaarten in een set van tien, incl. enveloppen.

Nu bestellen
Kerstkaarten: Design-wenskaarten lange vouw L - set van tien (enkelzijdig bedrukt)

Design-vouwkaarten XL (lange vouw) vanaf ¤ 15,99 maken**

Eenzijdig bedrukte kerstkaarten in een set van tien. Keuze uit vele designs.

Nu bestellen

Grappige kerstkaartenmaken

Bij Pixum kunt u, met behulp van uitermate gebruiksvriendelijke software, zelf online grappige kerstkaarten maken. Het is erg leuk om uw familie, vrienden, kennissen en collega's te verrassen met een zeer persoonlijke kerstgroet. U kunt eenvoudig uw eigen kerstkaarten ontwerpen waarbij u zelf kiest voor een bepaalde vormgeving, het formaat en de indeling van de kaarten. Eenvoudige instructies loodsen u vanzelf door het hele proces en u kunt tussentijds de vorderingen van uw kerstkaart controleren en desgewenst wijzigen. Uw allermooiste natuurfoto's of portretfoto's kunt u uploaden en gebruiken in de kerstkaarten, waardoor deze een zeer persoonlijke uitstraling krijgen waarmee u de ontvangers een groot plezier zult doen.

U kunt het ontwerp voor uw eigen grappige kerstkaarten laten afdrukken met uw persoonlijke wensen qua formaat en indeling. Voor welke vorm u ook kiest, er wordt altijd gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen bij het af te drukken eindproduct zodat uw ontwerp, naast een persoonlijke noot, er ook nog eens heel professioneel uitziet.Kerstkaart maken


Helemaal eigen ontwerp

Natuurlijk gaat u ook dit jaar weer veel familieleden en bekenden uw jaarlijkse kerstkaart met goede wensen toezenden. U kunt dit nu nog leuker doen door gebruik te maken van de mogelijkheid om met de hulp van uitgekiende software uw eigen unieke kerstkaarten te maken en te laten afdrukken, zodat u dit jaar op wel heel speciale wijze iedereen uw beste kerstwensen kunt doen toekomen. U kunt bijvoorbeeld een grappige foto van uw hele gezin maken waarop iedereen in vrolijke kerstkleding gehuld is. Wanneer u de foto vervolgens gebruikt in uw ontwerp voor een kerstkaart, zult u zien hoe leuk het is om via deze weg een kerstkaart te maken die verder niemand heeft, en die alles zegt over de kerstwens die u wilt meegeven aan degenen die de kaart krijgen. U kunt, naast het plaatsen van uw foto, zelf ook het lettertype, de kleur van de letters en de lettergrootte bepalen. Zo hebt u het ontwerpen van de kaart van de eerste tot de laatste stap helemaal zelf in de hand.

Door het gebruikersgemak van de software is het online maken van een originele kerstkaart voor iedereen binnen handbereik. Ook mensen die niet zo bedreven zijn met internet, zullen ervaren hoe eenvoudig het werkt. Let u vooral wel goed op of de door u in het ontwerp gebruikte foto's goed scherp zijn, zodat ook de uiteindelijke kaart er zo goed mogelijk uitziet.

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »

* De kortingscode geldt eenmalig voor 10% korting op fotokaarten, excl. bewerkings- en verzendkosten. De kortingscode is geldig tot en met 31-01-2019. Per bestelling worden er verzendkosten vanaf ¤ 3,99 berekend. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk. Alle prijzen zijn inclusief btw.

** Incl. btw en excl. verzendkosten