Kerstkaarten
10 procent korting
Kerstkaarten van Pixum met 10% korting

Bijvoorbeeld:
Design postkaarten XL in set van 10 kaarten slechts ¤ 10,79 i.p.v. ¤ 11,99

Naar het overzicht van de kerstkaarten »

Je kortingcode luidt:

B8EB37ED588B7EC
Nu ontwerpen
Kerstkaarten: Design-wenskaarten lange vouw M - set van tien (enkelzijdig bedrukt)

Design-vouwkaarten vanaf ¤ 14,99 bestellen**

Exclusieve kerstkaarten met passende enveloppen bij Pixum bestellen.

Nu bestellen
Kerstkaarten:

Design-postkaarten XL vanaf ¤ 11,99**

Creatieve kerstkaarten als XL postkaart versturen. Heldere kleuren door hoogwaardig printproces.

Nu bestellen
Kerstkaarten: Design-wenskaarten korte vouw L - set van tien (enkelzijdig bedrukt)

Design-vouwkaarten (korte vouw) vanaf ¤ 15,99 ontwerpen**

Individuele fotokerstkaarten in een set van tien, incl. enveloppen.

Nu bestellen
Kerstkaarten: Design-wenskaarten lange vouw L - set van tien (enkelzijdig bedrukt)

Design-vouwkaarten XL (lange vouw) vanaf ¤ 15,99 maken**

Eenzijdig bedrukte kerstkaarten in een set van tien. Keuze uit vele designs.

Nu bestellen

Kerstkaarten als bijzonder cadeau geven

Persoonlijke brieven en kaarten worden tegenwoordig niet meer zo vaak verstuurd. Toch zijn er nog twee momenten waarop die traditie nog wel in ere wordt gehouden: met verjaardagen, én met de feestdagen. Gelukkig maar, want zo'n kaartje blijft toch wel speciaal. Nou kun je rond Kerst een kiosk binnenstappen en een tiental kaarten kopen. Ook leuk. Maar hoe groot is de verrassing als jouw geliefde, die een kaartje ontvangt, eens iets bijzonders cadeau krijgt? Een door jou gepersonaliseerd kaartje met foto bijvoorbeeld.

Het kan heel eenvoudig

Het maken van een gepersonaliseerde kerstkaart is niet moeilijk, daarvoor kun je op diverse sites terecht. Geen knip en plakwerk aan de keukentafel, maar een professioneel uitziend kaartje met een persoonlijke touch. Zo'n kerstkaart opsturen kan ook makkelijk vanuit je bureaustoel, vaak kun je dat namelijk via de site doen. Het enige dat misschien wat lastig kan zijn, is om uit veel leuke foto's de perfecte foto voor jouw kaartje te kiezen. Het is bijvoorbeeld wel leuk als er een verhaal achter de foto zit, anders kun je voor het gemak misschien toch maar een kaartje bij de kiosk om de hoek kopen.Kerstkaart maken


De juiste foto's uitzoeken

Naar je oma stuur je misschien liever niet een gekke foto van vroeger, terwijl diezelfde foto erg leuk kan zijn voor vrienden. Sta dus bij het kiezen van een foto wel even stil bij de persoon die jouw kaartje zal ontvangen. Familieleden zullen het vast leuk vinden om een kaartje cadeau te krijgen met een gezellige foto van jullie laatste reünie. Of wat dacht je van een zwart-wit foto van bijvoorbeeld het huwelijk van jullie grootouders die je inscant en opstuurt?

Voor vrienden en familie

De kerstkaart met familiefoto die sentimentele waarde zal hebben is natuurlijk niet geschikt voor je vrienden. Zoek daarvoor eens in je plakboeken, poëziealbums of spit oude Hyves-profielen eens door. Gegarandeerd dat je daar een foto vindt met een leuke, gezamenlijke herinnering. Met een beetje fantasie en tijd kun je de leukste persoonlijke kerstkaarten cadeau doen, die vast en zeker goed opgeborgen zullen worden. Je kunt er allerlei kanten mee op, maar één ding staat vast: je kerstkaart wordt vast en zeker gewaardeerd. Misschien heb je voor jouw gevoel niet de perfecte foto gevonden, maar je geliefden zullen toch blij zijn met de persoonlijke kerstkaart die ze hebben ontvangen. Al is het alleen maar omdat je er zichtbaar zoveel liefde en wat tijd in hebt gestopt.

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »

* De kortingscode geldt eenmalig voor 10% korting op fotokaarten, excl. bewerkings- en verzendkosten. De kortingscode is geldig tot en met 31-01-2019. Per bestelling worden er verzendkosten vanaf ¤ 3,99 berekend. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk. Alle prijzen zijn inclusief btw.

** Incl. btw en excl. verzendkosten