Kerstkaarten
10 procent korting
Kerstkaarten van Pixum met 10% korting

Bijvoorbeeld:
Design postkaarten XL in set van 10 kaarten slechts ¤ 10,79 i.p.v. ¤ 11,99

Naar het overzicht van de kerstkaarten »

Je kortingcode luidt:

B8EB37ED588B7EC
Nu ontwerpen
Kerstkaarten: Design-wenskaarten lange vouw M - set van tien (enkelzijdig bedrukt)

Design-vouwkaarten vanaf ¤ 14,99 bestellen**

Exclusieve kerstkaarten met passende enveloppen bij Pixum bestellen.

Nu bestellen
Kerstkaarten:

Design-postkaarten XL vanaf ¤ 11,99**

Creatieve kerstkaarten als XL postkaart versturen. Heldere kleuren door hoogwaardig printproces.

Nu bestellen
Kerstkaarten: Design-wenskaarten korte vouw L - set van tien (enkelzijdig bedrukt)

Design-vouwkaarten (korte vouw) vanaf ¤ 15,99 ontwerpen**

Individuele fotokerstkaarten in een set van tien, incl. enveloppen.

Nu bestellen
Kerstkaarten: Design-wenskaarten lange vouw L - set van tien (enkelzijdig bedrukt)

Design-vouwkaarten XL (lange vouw) vanaf ¤ 15,99 maken**

Eenzijdig bedrukte kerstkaarten in een set van tien. Keuze uit vele designs.

Nu bestellen

De voordelen van een kerstkaart met foto

Langzaam kruipt december dichterbij. De tijd om na te denken over kerstkaarten is weer aangebroken. De keuzes en mogelijkheden voor kerstkaarten zijn eindeloos. Maar heb je er wel eens over nagedacht een persoonlijke kerstkaart te laten maken, met een leuke foto erop? De gewone standaard kerstkaarten uit de winkel zijn prima, maar waarom zou je je kerstkaart niet een extra boost geven door hem helemaal persoonlijk te maken?

Het maken van een persoonlijke kerstkaart met foto biedt natuurlijk een aantal voordelen ten opzichte van een kerstkaart uit de winkel. Zo heb je bij het zelf maken de mogelijkheid een eigen boodschap naar de ontvanger te sturen. Door het zelf maken en ontwerpen krijgt de ontvanger het gevoel dat je er echt energie ingestoken hebt om een mooie kerstkaart te maken en te sturen, in plaats van een pakket kaarten in de winkel te kopen en deze op de bus te doen. Dit maakt dat de kerstkaart een echt persoonlijk cadeautje wordt en krijgt de ontvanger een kerstkaart waar je echt je eigen stempel op gedrukt hebt.Kerstkaart maken


Doordat de kerstkaarten jouw foto bevatten zal de kerstkaart bij de ontvanger in de brievenbus opvallen tussen alle gewone kerstkaarten. Zo kun je er ook vanuit gaan dat je ontvangers zich jouw kaarten zullen herinneren. En natuurlijk niet onbelangrijk, waarom zou het maken van kerstkaarten niet ook bij de voorpret van kerst kunnen horen? Het is hartstikke leuk om van te voren te bedenken wat voor een kerstkaart met welke foto je iemand wil sturen. Wil je er nog een speciale boodschap mee overbrengen die je de ontvanger gunt? Of wil je een glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren? Zo wordt het versturen van kerstkaarten een leuke bezigheid, in plaats van een klusje dat op het laatste moment nog moet.

Een persoonlijke kerstkaart met foto geeft je de mogelijkheid om op te vallen, je kerstkaart een echte persoonlijke boodschap te maken en je eigen stempel op je kaart te drukken. En natuurlijk is het leuk om energie in je kerstkaarten te steken. Denk er dus eens over na iets anders te doen dit jaar. Maak je eigen persoonlijke kerstkaarten met foto en ontdek alle mogelijkheden.

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »

* De kortingscode geldt eenmalig voor 10% korting op fotokaarten, excl. bewerkings- en verzendkosten. De kortingscode is geldig tot en met 31-01-2019. Per bestelling worden er verzendkosten vanaf ¤ 3,99 berekend. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk. Alle prijzen zijn inclusief btw.

** Incl. btw en excl. verzendkosten