Trouwkaarten
10 procent korting
10% korting op je trouwkaarten

Bijvoorbeeld:
Design vouwkaarten in een set van tien stuks slechts ¤ 13,49 i.p.v. ¤ 14,99

Naar het trouwkaarten-overzicht »

Je kortingscode* luidt:

B8EB37ED588B7EC
Nu ontwerpen

Schitterende trouwkaarten individueel bij Pixum maken

Een bruiloft of huwelijksfeest staat voor een heel belangrijk moment in het leven van het bruidspaar, evenals voor hun families en vrienden. Omdat een dergelijk feest enkel op deze speciale momenten wordt gegeven willen veel toekomstige echtparen er iets speciaals van maken. Belangrijke onderdelen zijn natuurlijk de bruiloftskrant of zelfgemaakte trouwkaarten.

De stijl van de trouwkaart geeft al aan hoe het feest eruit zal zien. Zo laat een elegante uitnodigingskaart al vermoeden dat cadeaus in een chique stijl geschikter zijn dan iets heel kleurrijks. Daarom is de keuze van een trouwkaart een belangrijk onderdeel van een onvergetelijke bruiloft.Trouwkaarten maken


Grote en gevarieerde keuze aan designs speciaal voor trouwkaarten

Laat je gasten via de trouwkaart weten wanneer het feest gaat plaatsvinden. Hiervoor kun je alvast kijken naar mogelijke designs van jouw uitnodingskaart. Bij Pixum staan talrijke designs met motieven voor je klaar. Zo zijn er bijvoorbeeld motieven van bruidsparen, bruiloftstaarten of trouwringen. Alternatief kun je kiezen voor een van onze "romantische" motieven.

Wanneer je een mooi design hebt gevonden, kun je in de volgende stap een persoonlijke foto of ander motief toevoegen. Daarnaast kiezen velen ervoor om er een spreuk, citaat of een gedicht bij te plaatsen. Dat geeft een dergelijke trouwkaart een heel persoonlijk tintje. Ideeën hiervoor kun je op het internet of in literatuur opdoen.

Voor het geval dat je bruiloft al een aantal jaren is geleden kun je ook trouwkaarten versturen wanneer je 25, 50 of zelfs al 60 jaar bent getrouwd. Zulke jubeljaren zijn reden genoeg om ze te vieren. Vertrouw op de testwinnaar en ontwerp je kaarten bij Pixum.

Onze klanten over de trouwkaarten van Pixum

Ik heb alleen nog maar positieve reacties gekregen op de prachtige trouwkaarten.
Marga

Duidelijke website en kwaliteitsvolle fotoproducten. Ik ben altijd tevreden.
Tine

Ik vind dat Pixum een uitstaande en betrouwbare fotoservice is. Ben er nu al sinds 2 jaar klant en ze doen hun werk goed.
Clemens

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »

* De kortingscode geldt eenmalig voor 10% korting op fotokaarten, excl. bewerkings- en verzendkosten. De kortingscode is geldig tot en met 28-02-2019. Per bestelling worden er verzendkosten vanaf ¤ 3,99 berekend. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk. Alle prijzen zijn inclusief btw.

** Incl. btw en excl. verzendkosten