Je kortingscode luidt*:

34689897878886A

¤ 10 voordeel op je eerste fotoboek

Houd unieke herinneringen voor altijd vast. Laat je foto's stralen in een prachtig Pixum Fotoboek.

Naar het fotoboekoverzicht »

Pixum Fotowereld Software download nu starten

Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card

Pixum Fotoboek klein (vierkant)

Het kleine Pixum Fotoboek op premium papier. Praktisch om overal mee naartoe te nemen.

vanaf ¤ 7,95

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar het fotoboek klein

Pixum Fotoboek groot (staand)

Het Pixum Fotoboek A4 staand. Keuze uit vele covers en papiersoorten.

vanaf ¤ 15,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar het fotoboek groot

Pixum Fotoboek XXL (liggend)

het Pixum Fotoboek XXL liggend. T/m 154 pagina's ruimte voor al jouw lievelingsfoto's.

vanaf ¤ 59,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar het fotoboek XXL

Gratis online fotoalbums

Gratis online fotoalbum met 1 GB gratis opslagruimte. Foto's uploaden en deel ze met vrienden.

Gratis

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar jouw online fotoalbum

Fotoalbum maken bij fotoboektestwinnaar Pixum fotoservice

Wat vroeger nog met veel moeite en een hoop werk me de hand gemaakt moest worden, is nu heel eenvoudig met de computer te doen. Een fotoalbum maken is met de makkelijk te bedienen gratis fotoboek software van Pixum voor iedereen kinderspel. En het resultaat mag er zijn. Je digitale foto's worden in een hoogwaardig fotoalbum van Pixum een lust voor het oog.Fotoboek makenHet enige wat je moet doen, om bij Pixum een fotoalbum te maken, is de fotoboek software downloaden, die op onze downloadpagina kosteloos ter beschikking staat. Dan kun je meteen met het ontwerpen van je persoonlijk fotoalbum beginnen. Kies foto's uit die je in jouw individuele fotoboek wilt gebruiken en vul elke pagina met een onbeperkt aantal foto's. Je kunt ook teksten en commentaren toevoegen, zo krijgt je fotoalbum zijn eigen persoonlijkheid. Selecteer als laatste stap, het papier en cover en binnen een paar dagen ligt je eigen persoonlijk fotoboek op de mat.

Maak een fotoalbum met al jouw herinneringen

Als je op vakantie bent geweest en je hebt een heleboel foto's met je digitale camera geschoten of als je net getrouwd bent en de fotograaf heeft mooie foto's gemaakt, dan is een fotoboek de perfecte manier om op een creatieve manier je herinneringen te bewaren. Bij Pixum kun je eenvoudig een fotoalbum voor alle gelegenheden maken en zo leg je voor altijd de meest bijzondere momenten vast. Deel met anderen je mooiste foto's of geef het gemaakte fotoalbum van Pixum cadeau aan vrienden en kennissen.

Pixum biedt aanvullend op het gedrukte fotoalbum ook de mogelijkheid om je foto's online op te slaan, en dus te delen met je vrienden. De online fotoservice biedt elke klant 1 GB gratis opslagruimte voor digitale beelden. Maak simpelweg een online digitale fotoalbum en verras je familie of vrienden met een diavoorstelling van je meest creatieve en grappigste foto's. Profiteer van de vele mogelijkheden en maak een creatief fotoalbum bij Pixum.

Het Pixum Fotoboek is een prachtige manier om jouw foto's tastbaar te maken. Onze klanten zijn het hier mee eens. Op consumentenportaal Trustpilot hebben 1620 klanten ons beoordeeld met een 8,3 van maximaal 10 . Een Pixum Fotoboek heb je al vanaf ¤ 7,95.

* De kortingscode is geldig t/m 29-02-2016 en geldt voor ¤ 10 voordeel op de productwaarde van de fotoboeken. De korting is exclusief verzendkosten volgens de prijslijst. De kortingscode geldt alleen voor nieuwe klanten en is eenmaal geldig per huishouden, bestelling en adres. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk.