Fotoalbum maken
10 euro korting

Je kortingscode* luidt:

34689897878886A

¤ 10,- korting op je Pixum Fotoboek

Verras uw liefsten met een persoonlijk en uniek fotoalbum met je eigen foto's. Nu met ¤ 10,- korting!

Naar het fotoboekoverzicht »
Pixum Fotoboek klein (vierkant) - schrift, premium papier (26 p.)

Pixum Fotoboek klein (vierkant) vanaf ¤ 7,95**

Herinneringen op minimaal 26 pagina's met dit Fotoschriftje op echt fotopapier vasthouden.

naar Fotoboek klein
Pixum Fotoboek groot (staand) - schrift, premium papier (26 p.)

Pixum Fotoboek groot (staand) vanaf ¤ 15,99**

Het fotoalbum in A4f-formaat staand. Vele kwalitatieve covers en bindingen verkrijgbaar.

naar Fotoboek groot
Pixum Fotoboek XXL (liggend) - hardcover,  premium papier (26 p.)

Pixum Fotoboek XXL (panorama) vanaf ¤ 59,99**

Exclusief Fotoalbum met veel ruimte voor je herinneringen. Aantal foto's per pagina zelf te bepalen.

naar Fotoboek XXL
Online Fotoalbum

Gratis online Fotoalbum

Het kosteloze online Fotoalbum met tot 1 GB opslagruimte. Foto's uploaden en met vrieden delen.

naar online Album

Fotoalbum maken bij Fotoboek-testwinnaar Pixum fotoservice

Wat vroeger nog met veel moeite en een hoop werk me de hand gemaakt moest worden, is nu heel eenvoudig met de computer te doen. Een fotoalbum maken is met de makkelijk te bedienen gratis fotoboek software van Pixum voor iedereen kinderspel. En het resultaat mag er zijn. Je digitale foto's worden in een hoogwaardig fotoalbum van Pixum een lust voor het oog.Fotoalbum makenHet enige wat je moet doen, om bij Pixum een fotoalbum te maken, is de fotoboek software downloaden, die op onze downloadpagina kosteloos ter beschikking staat. Dan kun je meteen met het ontwerpen van je persoonlijk fotoalbum beginnen. Kies foto's uit die je in jouw individuele fotoboek wilt gebruiken en vul elke pagina met een onbeperkt aantal foto's. Je kunt ook teksten en commentaren toevoegen, zo krijgt je fotoalbum zijn eigen persoonlijkheid. Selecteer als laatste stap, het papier en cover en binnen een paar dagen ligt je eigen persoonlijk fotoboek op de mat.

Maak een fotoalbum met al jouw herinneringen

Als je op vakantie bent geweest en je hebt een heleboel foto's met je digitale camera geschoten of als je net getrouwd bent en de fotograaf heeft mooie foto's gemaakt, dan is een fotoboek de perfecte manier om op een creatieve manier je herinneringen te bewaren. Bij Pixum kun je eenvoudig een fotoalbum voor alle gelegenheden maken en zo leg je voor altijd de meest bijzondere momenten vast. Deel met anderen je mooiste foto's of geef het gemaakte fotoalbum van Pixum cadeau aan vrienden en kennissen.

Pixum biedt aanvullend op het gedrukte fotoalbum ook de mogelijkheid om je foto's online op te slaan, en dus te delen met je vrienden. De online fotoservice biedt elke klant 1 GB gratis opslagruimte voor digitale beelden. Maak simpelweg een online digitale fotoalbum en verras je familie of vrienden met een diavoorstelling van je meest creatieve en grappigste foto's. Profiteer van de vele mogelijkheden en maak een creatief fotoalbum bij Pixum.

Onze klanten over het fotoalbum van Pixum

Net ons trouwfeest gehad. We hebben een professionele fotograaf foto?s laten maken en ik ben zelf aan de slag gegaan met het fotoboek. Natuurlijk bij Pixum, want daar krijg je gewoon de beste kwaliteit.
Sandra

Heb wel eens bij een andere aanbieder een fotoboek gemaakt, maar ik kom altijd weer terug bij Pixum. De prijs-kwaliteitsverhouding is hier gewoon uitstekend.
Erik

Ik ben van Pixum hoogwaardige kwaliteit gewend, maar laatst was er toch iets fout gegaan bij de productie van het fotoalbum. Direct de klantenservice gemaild en zonder morren kreeg ik een nieuw fotoalbum. Die was natuurlijk perfect. Super service.
Olivier

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »

* De kortingscode bij de log-in voor uw bestelling met de fotoboeksoftware verzilveren. Geldig op alle formaten en kaften behalve schrift-omslag, tot en met 30-11-2014. Per bestelling worden er verzendkosten vanaf ¤ 4,99 berekend. De kortingscode is een keer geldig per klant en adres. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk. Om technische redenen kunt u het Pixum Fotoboek niet tegelijk met andere producten bestellen. Alle prijzen zijn inclusief btw.

** Incl. btw en excl. verzendkosten

Neem contact met ons op: 0900-500 50 10 | E-mail contact

Onze service-tijden: Ma-Vr 10:00-14:00 uur

max. 50 cent per gesprek