20% korting op je fotokalender bestelling

Bijvoorbeeld: Wandkalender A4
slechts ¤ 11,99 i.p.v. ¤ 14,99

Naar het overzicht van de fotokalender »

Je kortingscode luidt:

3576853545A28BE

Hier bestellen

Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card

Kalender A4 (staand)

Hoogwaardig papier en persoonlijk te ontwerpen met eigen foto's.

¤ 14,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar de Wandkalender

Verjaardagskalender

Nieuw: een verjaardagskalender geheel naar eigen smaak ontwerpen met je eigen foto's.

¤ 9,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

Verjaardagskalender maken

Design-kalender A3 (staand)

Met je eigen foto's in staand of liggend formaat een prachtige wandkalender maken.

¤ 25,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar de Design-kalender

Bureaukalender

Vergeet nooit meer een afspraak met deze bureaukalender die je zelf ontwerpt met foto's.

¤ 14,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar de Bureaukalender

Bij Pixum fotokalender maken met je eigen foto's

Hoe vaak komt het niet voor? Je maakt leuke foto's bijvoorbeeld op vakantie of tijdens een feest. Je zet ze na afloop op je computer en vervolgens blijven ze daar staan. Jammer, want je kunt zoveel leuke dingen doen met je foto's. Bij Pixum kun je een kalender maken voor het jaar 2015 met je eigen foto's en er het hele jaar plezier aan een individueel product beleven. Je hebt heus wel foto's op je computer staan, die net niet goed genoeg zijn als muurdecoratie maar toch aandacht verdienen. Dan is dat dé gelegenheid om een individuele fotokalender te ontwerpen. Per maand kun je een of meerdere motieven op deze manier onder de aandacht brengen en blijvende herinneren houden aan mooie momenten.

Van je eigen foto's maak je bijvoorbeeld een persoonlijke en unieke verjaardagskalender. Bovendien is het origineler om je eigen foto's met de bijbehorende herinnering te hebben hangen dan iets uit de winkel. En de kwaliteit is minstens zo goed als die in de winkel. Zo maak je heel eenvoudig een tastbare herinnering van je foto's. En denk je in de winter nog eens terug aan die zonnige zomervakantie!

Een kalender maken is in het jaar 2015 niet meer zo moeilijk. Op onze site kan je heel gemakkelijk met behulp van de online editor je eigen kalender maken. Het is mogelijk om een verjaardagskalender of een jaarkalender te maken. Deze kun je in de formaten A2 tot A4 laten uitvoeren. Als je wil, kan je ook teksten toevoegen. Met onze gratis software kun je tegenwoordig ook heel eenvoudig fotokalenders maken. In de software is er nog meer mogelijk dan met de online editor op de site.Bekijk al onze formaten en designs


Tips voor een kalender voor 2015

Voor het komende jaar 2015 is het natuurlijk fantastisch om je dierbare momenten uit het vorige jaar weer de revue te laten passeren. Kijk eens op je harde schijf naar mooie foto's en zoek er 13 uit, voor elke maand één en eentje voor het voorblad. Een creatief idee is om voor elke maand een foto te gebruiken uit de maand het jaar daarvoor. Zo past de afbeelding precies bij het maandblad van je nieuwe kalender. Kies bijvoorbeeld voor juli 2015 een foto van die zomerbarbecue in de achtertuin en voor december het winterlandschap, dat je fotografeerde op die koude decembermorgen.

Een fotokalender kan ook een erg origineel verjaardagscadeau zijn. Zo verras je de jarige met een orginieel geschenk. Maak bijvoorbeeld eens een kalender met de leukste foto's van je kinderen. Een heel goed cadeau om je oppas mee te bedanken. Of een fotokalender voor een collega die afscheid van jullie neemt. Zo kan hij of zijn het hele jaar door nog genieten van de foto's van zijn afscheidsfeestje of zomaar wat kantoorkiekjes.

Waar moet je bijzonder op letten?

Waar moet je aan denken bij het maken van de fotokalender? Ten eerste moet je natuurlijk beschikken over dertien leuke foto?s, twaalf voor de maanden en een foto voor op de voorkant. Het leukste is als ze voldoende van elkaar verschillen. Wellicht heb je foto's die in verschillende seizoenen zijn gemaakt, waarmee je per maand de seizoenen nog eens kunt benadrukken. Bedenk van te voren welke foto's je wilt gebruiken, dat scheelt veel zoekwerk als je de kalender gaat maken. Als je eenmaal de selectie hebt gemaakt, kan je heel gemakkelijk de foto's in je kalender slepen.

Kalender maken met veel verschillende designs en formaten

Je kunt kiezen tussen verschillende formaten voor verschillende doeleinden. Pixum biedt wandkalenders, jaarplanners, en bureau- of tafelkalenders in verschillende groottes (bijvoorbeeld A5 tot A2) en variaties (normaal papier, glanzend afgewerkt of op echt fotopapier) aan. Er is voor ieder wat wils en je bent onbeperkt in je ontwerp.

Een kalender maken bij Pixum is heel eenvoudig. Kies een formaat en afwerking, upload minimaal twaalf of meer foto's en verdeel ze over de pagina's. Onze producteditor geeft automatisch aan of de kwaliteit (resolutie) van de foto voldoende is en je kunt direct kleine wijzigingen aan brengen (verkleinen, vergroten, verplaatsen, draaien). Voor het gemak zit er ook een functie in, die automatisch de foto's verdeelt over alle fotovlakken. Vertrouw op de testwinnaar. Pixum staat garant voor hoge kwaliteit en een uitstekende klantenservice.

Dus ga eens kijken en kies het soort kalender (verjaardagskalender of jaarkalender) uit die het best bij je past. Selecteer je mooiste foto's en stel je eigen persoonlijke kalender samen. Met één druk op de knop laat je je product verzenden en heb je je eigen persoonlijke en unieke kalender thuis.

Onze klanten houden van de Pixum Fotokalenders

Klanten beoordelen continu Pixum op het consumentenportaal Trustpilot. In totaal hebben 1620 klanten gemiddeld een cijfer van 8,3 van 10 sterren gegeven.

Een fotokalender van Pixum is een prachtige manier om van je foto's van het afgelopen te genieten. Kies uit een groot assortiment aan designs, formaten en papiersoorten. Er is voor elk wat wils: 13 verschillende groottes vanaf ¤ 5,99.

Onze klanten over de fotokalender van Pixum

Esmay de Olde

Ik vind de fotokalenders van Pixum echt een geweldig concept. Het is niet alleen goede kwaliteit, het is ook nog eens heel erg leuk om te maken. Alles is naar jouw smaak, hoe jij het wilt hebben. Daardoor is elke maand een feestje met je eigen gekozen foto's!
Esmay de Olde (alaesmay.nl)

Harmke de Vries

Een eigen fotokalender ontwerpen, iets wat onwijs leuk en makkelijk is. De mogelijkheden om een kalender te maken zijn oneindig bij Pixum. Iedereen kan een unieke kalender maken. De lay-out, de grote en het aantal foto's kan je helemaal zelf bepalen. Zelfs de grootste digibeet kan een prachtige professionele kalender maken bij Pixum!
Harmke de Vries (harmkewrites.nl)

*Deze kortingscode is geldig t/m 31-12-2015 en geldt voor 20% korting op de productwaarde van elke fotokalender. Exclusief verzendkosten volgende de prijslijst. De kortingscode geldt alleen voor nieuwe klanten en is eenmaal per huishouden, opdracht en factuuradres. Een combinatie is van kortingscodes is niet mogelijk.