Pixum logo
020 22 55 122Klantenservice
Inloggen
Fotoafdruk met foto van Pixum-klantenservicemedewerker
iCreate geeft met dit logo de fotoboeken van Pixum 4,5 van 5 sterren

Welkom bij de Pixum Klantenservice

Vind de antwoorden op veelgestelde vragen of neem direct contact op met onze klantenservice.

Contact opnemenContact opnemen

Categorieën

Alle bestellingen altijd in beeld

Of je nu graag met de Pixum App, op de website of in onze software bestelt - met de nieuwste versie van de Pixum App kun je al je bestellingen en de status op elk moment bekijken en controleren.

Tip: je kunt je Pixum App bestellingen ook eenvoudig kopiëren, wijzigen en nabestellen.

Pixum voor zakelijke klanten

Ben je een zakelijke klant, plan je een grote bestelling of ben je reseller van onze Pixum Fotoproducten?

Neem dan direct contact op met onze zakelijke afdeling en profiteer van aantrekkelijke aanbiedingen en laat je adviseren.

Status van jouw bestelling

Vul hier je bestelnummer in om de status van je bestelling na te kijken.

Bewezen topkwaliteit

Klantenservice

Nog vragen? Neem contact met ons op!
Telefonisch020 22 55 122
ma - vr, van 10:00 tot 14:00
Jouw naam
Jouw e-mailadres
*Graag invullen