Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Zelfgemaakte adventskalender

Elk jaar hebben we adventskalenders als aanloop naar de feestdagen. Zodra ze weer verkrijgbaar zijn schreeuwen we het van de daken!

Adventskalenders maken bij Pixum

Vanaf midden september 2019 kun je via deze pagina weer onze mooie adventskalenders bestellen, met jouw foto op de voorkant en chocolade of fotootjes achter de deurtjes.

Voor vragen kun je graag terecht bij onze klantenservice of meld je aan voor de Pixum Nieuwsbrief.

Maak een persoonlijke adventskalender

Adventskalender maken bij Pixum: elke dag een feest

Iedereen bereidt zich voor op de kerst. Met een adventskalender van Pixum wordt dit extra leuk! Als je een aftel-kalender cadeau wilt geven, is de foto-adventskalender van Pixum de juiste keuze. Achter ieder deurtje zit een foto verstopt, waar je de hele kersttijd van kan genieten

Nog maar even, en dan staat de kerstman weer voor de deur

Wat zit er verstopt achter de 24 deurtjes van de foto-adventskalender? Alles en iedereen, waar je van houdt. Achter ieder deurtje voeg je een foto toe van bijvoorbeeld de kleinkinderen, de familie, een lievelingshuisdier, herinneringen aan de laatste vakantie of gewoon een geslaagd fotomoment.

Natuurlijk kan je ook de front helemaal naar eigen wens ontwerpen. Hiervoor adviseren wij een groot motief te kiezen, wat je ook dan nog kunt herkennen als de deurtjes een voor een geopend worden en een echte blikvanger is.

Nu een foto-adventskalender maken

Vanaf september start de verkoop van onze Foto-adventskalenders. Deze Pixum adventskalender is al verkrijgbaar al vanaf ¤ 8,99 en kan je geheel vrij ontwerpen met Pixum Fotowereld software of de online designer van Pixum. Begin nu meteen met je ontwerp zodat je de adventskalender nog op tijd voor 1 december ontvangt.

Andere kalendersoorten