Geboortekaartjes

Deel het fantastische nieuws met prachtige geboortekaartjes!

Naar de geboortekaartjes
Prachtige trouwkaarten
Save-the-date kaarten, uitnodigingen, bedankjes of zelfs menu- of tafelkaartjes: bij Pixum vind je voor elke bruiloft het juiste design!
De mooiste kaarten maak je zelf

Ontwerp in een handomdraai stijlvolle kaarten met je eigen tekst en foto's. Direct online, via de app of in de Fotowereld Software!

Onze bestverkochte kaarten

Overzicht over alle soorten kaarten

Beschikbare kaartenformaten

Al onze wenskaarten met vouw in de formaten M-XXL ontvang je in een set van 10 stuks inkl. enveloppen. Alleen bij het wenskaartenformaat S zijn geen enveloppen inbegrepen (worden vaak als tafelkaartjes of bij een bos bloemen gebruikt).

Ansichtkaarten, die je via onze website of in den Pixum Fotowereld software bestelt ontvang je in een set van 10 stuks. De achterkant wordt bedrukt met lijntjes voor het adres.

Wil je een enkele ansichtkaart rechtstreeks versturen naar een ontvanger? Gebruik dan onze Pixum Fotowereld App. Hier kan je ansichtkaarten per stuk bestellen, bij die je ook de achterkant zelf kunt ontwerpen en van een tekst en het gewenste adres kunt voorzien.

 • M - lange vouw

  140×100 mm
  incl. enveloppen
  set van 10 vanaf ¤ 12,99 *
  Nu ontwerpen »
 • M - vierkant

  140×140 mm
  incl. enveloppen
  set van 10 vanaf ¤ 17,99 *
  Nu ontwerpen »
 • L - lange vouw

  210×105 mm
  incl. enveloppen
  set van 10 vanaf ¤ 13,99 *
  Nu ontwerpen »
 • L - korte vouw

  210×105 mm
  incl. enveloppen
  set van 10 vanaf ¤ 13,99 *
  Nu ontwerpen »
 • XL - lange vouw

  180×130 mm
  incl. enveloppen
  set van 10 vanaf ¤ 19,99 *
  Nu ontwerpen »
 • XXL - lange vouw

  140×210 mm
  incl. enveloppen
  set van 10 vanaf ¤ 23,99 *
  Nu ontwerpen »

Let op: Wenskaarten krijg je in sets van 10 kaarten, inclusief enveloppen (wenskaarten S worden zonder enveloppen geleverd).

Onze papiersoorten voor wenskaarten

Enveloppen voor wenskaarten

Witte enveloppen

Bij alle wenskaarten vanaf het formaat M, klassieke kaarten en fotokaarten zijn witte enveloppen inbegrepen.

Gekleurde enveloppen

Wil je jouw wenskaarten een extra kleurtje verlenen? Bestel er dan gekleurde enveloppen bij en maak je keuze uit de kleuren donkerblauw, lichtblauw, pastelgeel, roze, rood*.

Gekleurde enveloppen zijn voor de volgende wenskaarten verkrijgbaar:

 • Wenskaarten M lange vouw
 • Wenskaarten L lange vouw
 • Wenskaarten L korte vouw
* Bij wenskaarten in het formaat M kosten gekleurde enveloppen (10 stuks) ¤ 2,49 extra. In het formaat L wordt per set van 10 gekleurde enveloppen ¤ 2,99 berekend.

Andere bestelmanieren

Stijlvolle wenskaarten ontwerpen met de Pixum Fotowereld software

Ontdek nu de talrijke designs, clip-arts en creatieve extra's voor jouw unieke wenskaarten.

Ansichtkaartje sturen vanaf je smartphone

Stuur persoonlijke en unieke kaartjes direct vanaf je smartphone of tablet, met de Pixum Fotoboek App.

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Dit zeggen onze klanten over
Ontwerp jouw eigen wenskaarten met foto's voor elke gelegenheid

Bij Pixum kun je uit een groot aanbod aan wenskaarten, ansichtkaarten en kerstkaarten kiezen. Ontwerp je eigen, persoonlijke wenskaarten met jouw foto's als uitnodigingen voor je verjaardag of bruiloft en kies uit één van de talrijke ontwerpmogelijkheden. Pixum wenskaarten zijn verkrijgbaar als ansichtkaarten en als wenskaarten met vouw. Je kunt bij het ontwerpen kiezen uit vele formaten. Voor het ontwerpen met je kaarten kun je er voor kiezen om te werken met de Pixum Fotowereld software, de Pixum Fotoboek App of de online-editor, waarvan elk een ruim aanbod aan opties biedt.

Persoonlijke wenskaarten van Pixum

Vergeet de kant en klare standaard-wenskaarten uit de winkel en ga voor individualiteit. Ontwerp dus je wenskaarten bij Pixum. Hiervoor bieden wij kaarten in verschillende maten, gewoon of een vouwkaart, en talrijke designs waarmee de kaart kan worden voorzien. Het belangrijkste is natuurlijk het toevoegen van een of meerdere foto's en een tekstje om je individuele boodschap te verwoorden.

Kies je favoriete wenskaart-design en voeg je persoonlijke noot toe

Kies uit de talrijke design/lay-outs en formaten, om een kaart op maat te maken en voorzie deze van eigen foto's. Een belangrijke beslissing is echter het kiezen tussen een vouwkaart of een gewone ansichtkaart en het XL of gewone maat. Ongeacht om welke gelegenheid het gaat of je gewoon wensen wilt versturen, bij Pixum ontwerp je in een handomdraai dé perfecte wenskaart. Bij een vouwkaart heb je zelfs de mogelijkheid om de binnenpagina's geheel naar eigen wens op te maken.

Wenskaarten zijn in sets van 10 stuks in onze webshop te verkrijgen. Wij printen en bezorgen de kaarten doorgaans binnen 5-7 werkdagen. Pixum print wenskaarten per digitale druk uitsluitend op hoogwaardig papier. Probeer het eens uit en overtuig jezelf van de testwinnende kwaliteit.

Tips voor een kaartje maken

 1. Tip 1: Gebruik alleen foto's die je zelf gemaakt hebt of foto's waarvoor je toestemming hebt gekregen ze te gebruiken.
 2. Tip 2: Stuur eens een gezellig fotokaart op een onverwacht moment, dus niet alleen op een verjaardag of feestdag. Juist wanneer de ontvanger het niet verwacht, is de verrassing weer eens een echte wenskaart op de mat te vinden het grootst, zeker zo'n zelf ontworpen kaart.
 3. Tip 3: Je kunt van één ontwerp ook een heleboel kaarten laten maken. Dat is bijvoorbeeld handig als je kerstkaarten wilt sturen.