Fotokalender zelf ontwerpen
 • Kalenders met jouw foto's
 • Grote keuze aan kalendersoorten
 • Al vanaf ¤ 6,99

Kalender maken met foto's

Ontwerp bij Pixum je eigen wandkalender, planner, agenda of bureaukalender voor 2022.

Onze bestseller

Wandkalender

 • Liggend formaat
 • Fantastische fotokwaliteit
 • Veelvoudig testwinnaar
vanaf ¤ 9,99

Pixum Fotokalenders 2022: Onze kalenders

Wandkalenders

Ontdek onze populaire wandkalenders, van panorama tot vierkant.

Jaar- en verjaardagskalenders
De overzichtelijke combinatie van herinneringen en komende data.
Bureaukalenders

Op kantoor of in je home-office: jouw lievelingsfoto's altijd voor je snuffert.

Instructies en tips voor het maken van een kalender

Maak een blijvende verjaardagskalender - tijdloos, zonder jaartal en weekdagen
Maak een blijvende verjaardagskalender - tijdloos, zonder jaartal en weekdagen

Pixum Fotokalenders kun je ook als verjaardagskalender ontwerpen en zo meerdere jaren achterelkaar gebruiken. Maak je kalender met de Pixum Fotowereld software helemaal naar je eigen wensen. Onder "indelingen" vind je allerlei passende calendariums.

Fotobewerking voor fotokalenders
Fotobewerking voor fotokalenders

Met behulp van de geïntegreerde fotoshow kun je in de Pixum Fotowereld software tijdens het maken van je kalender alle foto's bewerken. Eenvoudige beeldbewerking is ook in de online designer mogelijk.

Prachtige designs voor Pixum Kalenders
Prachtige designs voor Pixum Kalenders

Als je een fotokalender met de Pixum Fotowereld software maakt, kun je kiezen uit talrijke verschillende achtergronden, cliparts, kaders en designs. Neem een kijkje in de software en ontdek alle mogelijkheden, zoals onze designs speciaal voor kinderen.

Verjaardagen met foto
Verjaardagen met foto

Met de Pixum Fotowereld Software kun je direct in het calendarium per verjaardag kleine foto's van de jarige Job en andere bijzondere evenementen invoegen.

Schoolvakanties en feestdagen invoegen
Schoolvakanties en feestdagen invoegen

Als je je kalender met de Pixum Fotowereld software maakt, kun je automatisch alle schoolvakanties en feestdagen voor je regio toevoegen.

Kalender maken? Tips en informatie van Pixum

 • Kalender maken met je eigen foto's bij Pixum

  Kalender maken - leuk, persoonlijk en heel makkelijk

  Hoe vaak komt het niet voor? Je maakt leuke foto's bijvoorbeeld op vakantie of tijdens een feest. Je zet ze na afloop op je computer en vervolgens blijven ze daar liggen. Jammer, want je kunt zoveel leuke dingen doen met je foto's. Bij Pixum kun je een kalender maken voor het jaar 2022 met je eigen foto's en daarmee het hele jaar plezier beleven aan een uniek product. Je hebt heus wel foto's op je computer staan, die net niet goed genoeg zijn als muurdecoratie maar toch aandacht verdienen. Dan is dat dé gelegenheid om een individuele fotokalender te ontwerpen. Per maand kun je een of meerdere motieven op deze manier onder de aandacht brengen en blijvende herinneringen houden aan mooie momenten.

  Nu direct ontwerpen
 • Tips voor een kalender voor 2022

  Voor het komende jaar 2022 is het natuurlijk fantastisch om je meest dierbare momenten uit het vorige jaar weer de revue te laten passeren. Kijk eens op je harde schijf naar mooie foto's en zoek er 13 uit, voor elke maand één en eentje voor het voorblad. Een creatief idee is om voor elke maand een foto te gebruiken uit de maand het jaar daarvoor. Zo past de afbeelding precies bij het maandblad van je nieuwe kalender. Kies bijvoorbeeld voor juli 2022 een foto van die zomerbarbecue in de achtertuin en voor december het winterlandschap, dat je fotografeerde op die koude decembermorgen.

  Een fotokalender kan ook een erg origineel verjaardagscadeau zijn. Zo verras je de jarige met een origineel geschenk. Maak bijvoorbeeld eens een kalender met de leukste foto's van je kinderen. Een heel goed cadeau om je oppas mee te bedanken. Of een fotokalender voor een collega die afscheid van jullie neemt. Zo kan hij of zijn het hele jaar door nog genieten van de foto's van zijn afscheidsfeestje of zomaar wat kantoorkiekjes.

  Nu wandkalender ontwerpen
 • Waar moet je bijzonder op letten?

  Waar moet je aan denken bij het maken van de fotokalender? Ten eerste moet je natuurlijk beschikken over dertien leuke foto's, twaalf voor de maanden en een foto voor op de voorkant. Het leukste is als ze voldoende van elkaar verschillen. Wellicht heb je foto's die in verschillende seizoenen zijn gemaakt, waarmee je per maand de seizoenen nog eens kunt benadrukken. Bedenk van te voren welke foto's je wilt gebruiken, dat scheelt veel zoekwerk als je de kalender gaat maken. Als je eenmaal de selectie hebt gemaakt, kun je heel gemakkelijk de foto's in je kalender slepen.

  Tip: Mocht je nog niet 100% zeker zijn over welke foto's je in je kalender wilt zetten, dan kun je ook een paar lege plekken houden en losse foto's afdrukken. Niet alleen is het praktisch, maar het geeft ook nog eens ontzettend origineel en creatief effect.

  Nu bureaukalender ontwerpen
 • Kalender maken met veel verschillende designs en formaten

  Je kunt kiezen tussen verschillende formaten voor verschillende doeleinden. Pixum biedt wandkalenders, jaarplanners, en bureau- of tafelkalenders in verschillende groottes (bijvoorbeeld A5 tot A2) en variaties (normaal papier, glanzend afgewerkt of op echt fotopapier) aan. Er is voor ieder wat wils en je bent onbeperkt in je ontwerpmogelijkheden.

  Een kalender maken bij Pixum is heel eenvoudig. Kies een formaat en afwerking, upload minimaal twaalf of meer foto's en verdeel ze over de pagina's. Onze producteditor geeft automatisch aan of de kwaliteit (resolutie) van de foto voldoende is en je kunt direct kleine wijzigingen aan brengen (verkleinen, vergroten, verplaatsen, draaien, etc.). Voor het gemak zit er ook een functie in, die automatisch de foto's verdeelt over alle fotovlakken. Vertrouw op de testwinnaar. Pixum staat garant voor hoge kwaliteit en een uitstekende klantenservice.

  Dus neem een kijkje en kies het soort kalender (verjaardagskalender of jaarkalender) uit dat het best bij je past. Selecteer je mooiste foto's en stel je eigen persoonlijke kalender samen. Met één druk op de knop laat je je product verzenden en heb je je eigen persoonlijke en unieke kalender thuis.

  Nu planner ontwerpen
 • Onze klanten houden van de Pixum Fotokalenders

  Klanten beoordelen continu Pixum op het consumentenportaal Trustpilot. In totaal hebben 2164 klanten gemiddeld een cijfer van 8,2 van 10 sterren gegeven aan de Pixum webshop. De fotokalenders zelf krijgen van onze klanten 4,7/5 sterren.

  Een fotokalender van Pixum is een prachtige manier om van je foto's van het afgelopen te genieten. Kies uit een groot assortiment aan designs, formaten en papiersoorten. Er is voor ieder wat wils: vele verschillende groottes vanaf ¤ 5,99.

  Een kalender maken is dan ook helemaal niet meer zo moeilijk. Op onze site kun je heel gemakkelijk met behulp van de Online-Designer je eigen kalender maken. Het is mogelijk om een verjaardagskalender, een jaarkalender of een jaaroverzicht te maken. Deze kun je in de formaten A2 tot A4, of zelfs XXL, laten afdrukken. Als je wilt, kun je ook teksten toevoegen. Met onze gratis software kun je tegenwoordig ook heel eenvoudig fotokalenders maken. In de software is er nog meer mogelijk dan met de online-editor op de site.

  Alle Kalendersoorten
 • Voor grenzeloze ontwerp-opties: Maak een fotokalender met de Pixum Fotowereld software

  Fotokalender met de Pixum Fotowereld software maken

  De Pixum Fotowereld software installeer je binnen enkele minuten op je computer en kun je direct opstarten. De software is uiteraard gratis. Met de software heb je bijna grenzeloze ontwerp-mogelijkheden. Je kunt alle bij Pixum beschikbare fotokalenders naar jouw eigen wensen maken. Naast de gewone kalenders voor eigen ontwerp kun je kiezen uit een aantal designkalenders. Onze schoolagenda en de foto-jaarplanner A4 zijn momenteel alleen beschikbaar in de Pixum Fotowereld software

  Je kunt meerdere kolommen invoegen, waar je verjaardagen of andere evenementen zelfs met eigen fotootje in kunt zetten en de kalenderpagina's opvrolijken met extra achtergronden, indelingen, cliparts en kaders. Jij maakt je fotokalender gewoon helemaal zelf - en wij zorgen voor de perfecte druk.

  Naar de fotowereld software
 • Fotokalenders zelf maken voor elke gelegenheid

  Ook verjaardagskalenders maak je bij Pixum zelf

  Pixum Fotokalenders kun je maken voor elke gelegenheid. Niet alleen zijn ze een perfect sinterklaas- of kerstcadeau, maar je kunt zo ook de meest originele verjaardagskalender maken met jouw eigen foto's. Zo kun je bij elke maand de passende gezichtjes toevoegen. Dit is overigens ook altijd een ideaal cadeau voor een bruiloft of een house-warming!

  Bovendien is het origineler om je eigen foto's met de bijbehorende herinnering te hebben hangen, dan iets uit de winkel. En de kwaliteit is minstens zo goed als die in de winkel. Zo maak je heel eenvoudig een tastbare herinnering van je foto's. En denk je in de winter nog eens terug aan die zonnige zomervakantie!

  Verjaardagskalender maken

Ontwerp jouw fotokalender 2022 met onze online-designer, software of app

De Pixum Fotokalender is origineel, persoonlijk en uniek. Er zijn drie verschillende manieren om een kalender te maken. Wil je vooral snel zijn, maak dan gebruik van onze online-designer, rechtstreeks op onze website. Aanzienlijk meer ontwerpmogelijkheden biedt echter de Pixum Fotowereld software. En wie graag met zijn tablet een telefoon werkt kan met onze Pixum Fotoboek app een fotokalender aanmaken.

Snel en eenvoudig: Maak je fotokalender met de online designer rechtstreeks op de Pixum Website

De online-designer start je direct bij het product of hier per klik. Selecteer het gewenste product, de grootte en het formaat, papiersoort en afwerking, je favoriete design en de startmaand. Upload je foto's en vul daarmee de fotovelden op de kalenderpagina's. Speel met kleuren en lay-outs.

De designer op de website is geschikt voor het snelle ontwerpen van een fotokalender en biedt een kleinere keuze aan opties en designmogelijkheden vergeleken met de software. Je kunt gebruikmaken van de meest populairste templates en je kunt verschillende achtergrondkleuren kiezen. Wil je meer ontwerpopties en indelingen gebruiken, adviseren wij je de Pixum Fotowereld software te downloaden.

Pixum Fotokalender 2022 van de prijswinnaar

Pixum gebruikt voor fotokalenders, net als bij alle andere producten, alleen hoogwaardige materialen en briljante drukmethodes, zodat we altijd de beste kwaliteit kunnen bieden: echte Pixumkwaliteit. Daarvoor werd Pixum ook al meermaals met internationale prijzen beloond, waaronder van fotoMAGAZIN, DigitalPHOTO en Connected.

Met telefoon op tablet: Maak een fotokalender met de Pixum Fotoboek App voor Android en iOs

Wist je al, dat je jouw fotokalender ook met je smartphone of tablet kunt ontwerpen? Download en installeer hiervoor de gratis Pixum Fotoboek App voor Android of iOs in de Google Play Store of bij Apple iTunes. Uiteraard kun je hiervoor alle kiekjes van het toestel gebruiken!

Meer tonen » Minder tonen »
Een jaar vol onvergetelijke herinneringen en een prachtig cadeau voor je hele familie en natuurlijk voor jezelf.

Pixum Fotokalenders

Een jaar vol onvergetelijke herinneringen en een prachtig cadeau voor je hele familie en natuurlijk voor jezelf.

Fotokalender-vragen en antwoorden

Ik ben op zoek naar een familie-kalender. Kan ik die bij Pixum als fotokalender maken?
Met de Pixum Fotowereld software kan je een individuele familie-kalender ontwerpen. Om lekker veel ruimte voor alle afspraken te hebben adviseren wij de "kalender dubbel" te kiezen. Bij de basis-design-selectie kies je voor een vrij op te maken kalender. Kies bij de indelingen nu een "familiekalender". 
Jennifer Hettling
Klantenservice

Pixum Bestelwijzen

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online-Designer

  • Snel en gemakkelijk:

   Ontwerp je Pixum producten snel en direct via onze website.

  • Perfect voor:

   Gemakkelijk cadeautjes ontwerpen met weinig foto's.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.
  Populair bij onze klanten

  Pixum Fotowereld Software

  • Talrijke mogelijkheden:

   Profiteer van de vele ontwerpmogelijkheden bij het ontwerpen van jouw fotoproducten.

  • Perfect voor:

   Wanneer je meer opties wilt en veel foto's wilt gebruiken.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum Fotoboek App

  • Comfortabel ontwerpen:

   Ontwerp jouw Pixum Fotoproducten direct vanuit je luie stoel, met tablet of smartphone.

  • Perfect voor:

   Onderweg fotoproducten ontwerpen met foto's van je smartphone of tablet.

  nu ook voor
  Android

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Voor jouw foto's alleen het beste: Zo beoordelen klanten de fotokalenders van Pixum