Welkom bij Pixum!
Welkom bij Pixum!

Gebruik een van de volgende aanbiedingen voor nieuwe klanten en probeer zelf ons prijswinnende assortiment.

Kortingscode kiezen

Aanbiedingen en korting voor nieuwe Pixum-klanten

Nieuw bij Pixum? Laat je verrassen door onze topkwaliteit fotoproducten. Om gebruik te maken van de korting vul je gewoon de kortingscode in tijdens het bestellen.

Pixum Fotoboek: -¤5

Momenten voor altijd duurzaam vastleggen. Vele verschillende lay-outs en formaten. Probeer het als nieuwe klant zelf en bespaar met deze fotoboek aanbieding ¤ 5 op je Pixum Fotoboek bestelling.

Jouw kortingscode*:
FOTOBOEK-5E

Wanddecoratie -15%

Onvergetelijke momenten als groot formaat aan de muur. Canvas, acrylglas, hout, aluminium en meer! Probeer het zelf en bespaar als nieuwe klant 15% op je wanddecoratie.

Jouw kortingscode*:
WANDDECO-15P

Foto's afdrukken met 35% korting

Laat je foto's door Pixum afdrukken op premium fotopapier! Bespaar nu 35% op je eerste 100 fotoafdrukken.

Jouw kortingscode*:
FOTO-35P-TEST


Gratis bezorging

Bestel de meest originele cadeaus bij Pixum. Nu elke bestelling vanaf ¤ 30 gratis bezorgd.

Jouw kortingscode*:
GRATISBZRGD-15E


Kortingscodes om Pixum te leren kennen

Gebruik de bovenstaande kortingscodes om Pixum te leren kennen. Je kunt van de acties gebruik maken door de codes tijdens het bestellen in te vullen. Op de website doe je dit in het winkelwagentje. In de software en app vul je de kortingscode in tijdens het bestellen.

Op zoek naar een online fotoservice om jouw mooiste foto's bij af te laten drukken? Benieuwd naar onze kwaliteit? Met deze codes kun je naar hartenlust onze service uitproberen. Zo kun je jouw korting gebruiken voor prachtige fotoafdrukken en museumkwaliteit wanddecoratie, waaronder:

Pixum Fotoboek aanbieding

Altijd al een fotoboek willen maken? Profiteer dan met de bovenstaande code van wel ¤ 5 korting op je volgende Pixum Fotoboek bestelling! Van klein schriftje tot luxe fotoalbum met kunstleren cover, bij Pixum vind je het perfecte fotoboek voor elke gelegenheid. Gebruik de kortingscode bijvoorbeeld om een fotopapieren bladzijdes met platliggende binding uit te proberen!

Fotocadeaus voor elke gelegenheid

Op zoek naar een echt persoonlijk cadeau? De mooiste cadeaus maak je zelf! Maak van jouw mooiste foto's prachtige fotocadeaus. Zo hebben we al speciale selecties voorbereid voor Vaderdag en Moederdag, voor de eerste communie, maar ook voor kindercadeaus. Van telefoonhoesje of muismat, tot fotomok of kussen. Er is voor iedereen wat bij!

Meld je aan voor de Pixum Nieuwsbrief

Met de aanmelding van de gepersonaliseerde Pixum nieuwsbrief accepteer je het privacybeleid. Afmelden gaat eenvoudig via de afmeldlink die in elke nieuwsbrief staat of met een e-mail aan service@pixum.com.