Pixum tevredenheidsgarantie = 100% tevreden klanten

Wij willen graag dat jij plezier hebt van jouw foto's. Daar zetten wij ons voor in met onze kwalitatief hoogwaardige producten, een vriendelijke klantenservice en veilige betaalmogelijkheden. Naast de wettelijke garantie (je mag van ons product datgene verwachten waarvoor het bestemd is), hebben we uiteraard onze tevredenheidsgarantie.

Wij garanderen 100% tevredenheid!

 • Pixum-kwaliteit

  Pixum-kwaliteit

  Wij nemen kwaliteit heel serieus, want wij willen dat jij altijd het best mogelijke resultaat in handen krijgt. Daarvoor hebben wij dan ook talrijke prijzen gewonnen en veel positieve reacties van enthousiaste klanten gekregen. Wat wij bieden: Talrijke consumentenplatformen en vakmedia hebben ons daarvoor met onderscheidingen beloond, waaronder prijzen en kwaliteitszegels.
 • Snelle bezorging

  Snelle bezorging

  Wij zorgen ervoor dat je jouw bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Voorpret is leuk, maar het is nog veel leuker om je eigen creatie in handen te hebben. Jouw bestellingen worden vertrouwelijk en snel verstuurd, in samenwerking met onze partner PostNL in Nederland en bpost in België.
 • Veilige betaling

  Veilige betaling

  Jouw bankgegevens zijn bij ons in goede handen. De invoer, overdracht en afhandeling van al jouw gegevens, gebeurt met een veilige en gecertificeerde verbinding met een 128-bit versleuteling.
 • Vriendelijke klantenservice

  Vriendelijke klantenservice

  Jouw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkst. Onze bekwame medewerkers staan je graag ten dienste. Heb je vragen over jouw bestelling, of heb je suggesties? Neem contact met ons op!
 • Exclusieve service

  Exclusieve service

  Wij streven ernaar dat het vormgeven en bestellen van producten bij ons een plezierige belevenis is, met natuurlijk mooi resultaat. Daarom hebben wij tal van hulpmiddelen voor je klaarstaan: Help & FAQ: Volop informatie informatie rondom ons aanbod, maar bijvoorbeeld ook over jouw account en bestellingen, en de bezorgtijden. Mijn Pixum: Hier vind je alles over jouw bestellingen en rekeningen. Ook kun je hier een product nabestellen of verder werken aan jouw opgeslagen ontwerpen.

Hoe kan ik gebruikmaken van de garantie?

Neem contact op met onze klantenservice. Dat kan per e-mail via service@pixum.com, of per telefoon:

 • Telefoonnummer: 020 22 55 122
 • Tijden: ma - vr, van 10:00 tot 14:00
 • Vertel ons de reden van je ontevredenheid. Wij zullen snel een oplossing voor je vinden.

  Ben je niet tevreden met de afhandeling van je klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Je kunt je klacht ook voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)